Smart og hurtigt på markedet

Techon7 introducerer på de nordiske markeder DWIN, der har en flot portefølje af skærme med alt elektronik integreret på FPC’en. Alle værktøjer til at lave GUI er inkluderet, og vi er vært for træning for dine medarbejdere på DGUSII-controlleren.

Techon7 er DWINs salgspartner for de nordiske markeder. Fokus for partnerskabet er at skabe nem adgang for kunderne til de mange serier af UART-baserede eller Linux / Android-baserede TFT-skærme. Både teknisk support og kommerciel support er vigtige faktorer i nutidens hurtige elektroniske industrier.
Tilpasning af display, touch, interface er i dag en nøglefaktor for OEM’er til at vælge HMI-partneren. I dag er HMI-forretningen også en stor softwarevirksomhed, og derfor vil vores support fokusere på den praktiske anvendelse af værktøjerne omkring HMI-modulerne. Et af de unikke produkter, der for nylig blev frigivet, er DGUS II Chip on Film-serien.
Disse HMI-moduler kombinerer billige og brugervenlige værktøjer, hvilket giver kunden et alt-i-et HMI-modul, der er klar til at blive integreret på ethvert system med UART-interface eller CAN-bus.

Vær smart og hurtig på markedet.

Download DWIN-kataloget direkte fra DWINs landing page under “brands” på http://www.techon7.dk

For mere information kontakt venligst:
Lars Nordberg:

M LNH@techon7.dk
T +45 7060 2777