Sikker opladning til alle behov

Green Motion DC-lader
Green Motion DC-lader


Eatons nye Green Motion-serie af ladere tilbyder et omfattende sortiment af AC- og DC-ladere samt det opladningsudstyr, styringssystemer og avancerede software, der er nødvendig for at integrere dem sikkert i alle typer bygninger.

AC-ladere til alsidigt brug

Eatons AC-ladere er skræddersyede  til elbiler med Type 2 udtag. De passer perfekt til både private hjem og større bygninger. Green Motion Building-modellen egner sig til arbejdspladser med store elbilflåder, erhvervsparker, indkøbscentre, boligblokke og andre steder, hvor der er behov for at oplade flere elbiler på én gang. 

Green Motion AC-laderne kan monteres på væggen eller med en gulvstander, og ladernes kompakte design gør, at de bruger minimal plads.

Hurtigopladning med en DC-lader

Når tiden er knap, er Green Motion DC-lader det rette valg. Den oplader med en højere frekvens end AC-laderne, så du hurtigt kan komme videre
DC-laderen fra Eaton er enkel at montere, har flere monteringsmuligheder, enkel kabelhåndtering, galvanisk isolation og IMD for øget sikkerhed. Derudover har den både CCS 2- og CHAdeMo-udtag, som passer til de fleste typer elbiler. DC-laderen er ideel til destinationsladning og i offentlige og private parkeringsanlæg, men også ideel til motorvejsopladning.

Indendørs eller udendørs?

Både AC- og DC-laderne kan bruges både uden- og indendørs, med løsninger som passer alt fra boligbygninger til kommercielle bygninger, offentlig parkering og elbilsflåder. 

 

Mere information om Green Motion laderne

Kontakt Eaton for mere information