Nordcad Systems A/S

PSpice satte krydderi på seminarer i København og Kolding

Den 2. og 3. marts 2016 var kulminationen på måneders planlægning af to store SMPS seminarer. Nordcad Systems A/S har i samarbejde med repræsentanter fra Terma A/S og Cadence Design Systems, Inc. fået stykket et program sammen, som vakte stor interesse hos Nordcads kunder og andre PSpice-interesserede.

SMPS Februar 2016 157

Sammen med Nordcad, satte to virksomheder, tre eksperter og godt 120 deltagere rammen for to seminardage med fokus udelukkende på switch mode power supplies og PSpice. Den 2. marts var Radiometer Medical ApS vært for SMPS seminaret i København, og dagen efter, den 3. marts, samledes deltagerne hos Schneider Electric IT ApS i Kolding.

Positiv respons fra alle sider

Både under og efter de to seminarer, blev der blandt deltagerne givet udtryk for stor tilfredshed. Særligt var der begejstring for indlægget fra Hans Jensen (Terma Space afdeling), og flere roste både indhold (herunder brugen af ”Super Buck”) og Hans til skyerne. Abha Jain og Parag Choudhary vakte ligeledes opmærksomheden hos deltagerne, da der blev talt om PSpice som System simuleringsværktøj, udvidet MATLAB integration og massevis af nye, hjælpsomme apps.

Hos Nordcad er hænderne heller ikke kommet helt ned endnu, og Direktør Arvid Thorndahl udtaler om de to seminarer:

”Vi glæder os meget over den kæmpestore tilslutning med omkring 60 personer til hvert af SMPS seminarene. Vi har modtaget positiv respons fra deltagerne, både i henhold til de tre oplæg og til spørgerunden. Det er blevet tydeligt, at der er meget stor interesse for PSpice, og det er vi hos Nordcad naturligvis meget glade for”.

DSC_0192

Bliv endnu skarpere til at bruge PSpice

I forbindelse med de to SMPS seminarer og den store interesse herfor, er det værd at få nævnt, at Nordcad tilbyder PSpice uddannelser. Som bruger af PSpice kan det være rigtigt nyttigt at deltage på en af Nordcads uddannelser. For nyere brugere findes introduktionskursus til PSpice, og er du mere bekendt med programmet, findes ”PSpice Model” og ”PSpice Advanced Analysis” kurserne.

Se hele uddannelseskataloget her, og kig nærmere på side 15-18, hvis du er interesseret i PSpice uddannelserne. Bagerst i kataloget finder du datoer og priser på uddannelserne, samt hvor i landet de bliver afholdt.

SMPS efteruddannelse med Hans Jensen fra Terma A/S

I efteråret lancerer Nordcad i samarbejde med Hans Jensen desuden en dedikeret SMPS og system simulerings efteruddannelse på 2 dage.

Datoerne er ikke helt på plads endnu, men du kan allerede nu skrive dig op til at modtage yderligere information, så snart datoerne er på plads. Du har også mulighed for at forhåndstilmelde dig efteruddannelsen, hvis du allerede nu ved at det er lige noget for dig.

Læs om efteruddannelsen her.