Elma Instruments A/S

Protimeter og Elma Instruments er eksperter i fugtmåling

Protimeter er en 70 år gammel engelsk virksomhed, som i starten arbejdede med træbeskyttelse. Heraf opstod behovet for fugtighedsmåling i træ. Siden er det gået stærkt med udvikling af nye metoder til nøjagtig måling i både træ, byggematerialer og luft.

I dag tilbyder Protimeter et stort program i både enkeltfunktions og multifunktions instrumenter, som måler både med indstiksprober og med ikke destruktiv måling uden på en overflade og ind i det bagved liggende materiale. Der findes også instrumenter for måling i betongulve, bagved fliser, i asfalt, ligesom vandindhold i korn kan måles.

Senest er der også kommet en række smarte dataloggere med Bluetooth, som er særligt velegnede til overvågning af fugtudviklingen over en periode. Der findes derfor et instrument for enhver fugt måleopgave. De primære kunder er bygningshåndværkere, skadeservisevirksomheder og forsikringsselskaber.

Protimeter har igennem alle årene været en meget innovativ virksomhed, som med succes markedsføres over hele verden. Se de spændende instrumenter på http://www.elma.dk hvor du også finder mange andre spændende og relevante instrumenter som f.eks. termokameraer, termometre, klima instrumenter, afstandsmålere og laser måleudstyr.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.