Printkortstik og patchkabler til USB og HDMI

For at imødekomme den øgede efterspørgsel efter apparatgrænseflader udvider Phoenix Contact konstant sit program af datastik til pålidelig kommunikation. Nye tilføjelser til programmet omfatter printkortstik og patchkabler i USB type A og type C samt HDMI type A.

USB type A og type C varianterne fås i USB 2.0 samt USB 3.2 Gen. 1/USB 3.0 og USB 3.2 Gen. 2/USB 3.1 varianter. Datastikkene til overførselshastigheder op til 10 Gbps er egnede som service interface eller til permanente overførsler i beskyttede applikationer. Med tre udgangsretninger er de bølgeloddede eller reflow-loddede varianter af printkortstik fleksible i anvendelse.

HDMI 2.0 printkortstik og high-speed patchkabler sikrer pålidelig overførsel af lyd- og videodata samt Ethernet (HEC) i beskyttede applikationer. Printkortstikkene fås med to udgangsretninger og er dimensionerede til brug i automatiske SMT reflow processer og THR processer.

Sammen med produkter til USB og HDMI er etablerede datastik som D-SUB i lige så høj grad del af programmet som nye datastik til RJ45, USB, HDMI, coax og lysledertilslutninger samt Single Pair Ethernet. Alle er de kendetegnet af deres høje kvalitet og ekstra design-in services.

 

Lær mere!