Præcis temperaturmåling med termokobler-modul

Til konnektorserierne ODU-MAC® White-Line og Silver-Line lancerer ODU nu et nyt modul, der anvendes som pålideligt interface til måling af højere temperaturer

Termokobling er en proces, hvor to ledninger af forskellige materialer genererer en spænding. Spændingen afhænger af temperaturen (termoelektrisk effekt), og via spændingsændringen kan man bestemme den præcise temperatur.

Det nye 6-polede ODU-MAC® modul kan bestykkes med op til tre termokoblere. Modulet udmærker sig ved en lang levetid på mindst 5.000 konnekteringer og et fornuftigt ydelses-/prisforhold. Det kompakte design giver plads til andre moduler i konnektoren. Termokobler-modulet med bøsninger og crimp-kontakter findes i typerne K og T. Temperaturområdet for type K går fra -200°C til +1.250°C og for type T fra -250°C til +350°C. Andre typer fås på forespørgsel. Modulet leveres med stansede kontakter og tydelig farvekodning. Det er nemt at montere kontakterne i modulet: De skal som sædvanligt blot klikkes i.

Højtemperaturmålinger foregår blandt andet i forbrændingsovne, industrianlæg og teststationer. Et interface til termokobling er derfor en logisk udbygning af de mange modulære funktioner i ODU-MAC® programmet. ODU kan fremstille de termoelektriske ledninger som hybridforbindelser, og termokobler-modulet inklusiv konfektionerede kabler kan integreres i kundens konnektor. Således får kunden en forbindelsesløsning, der er klar til brug.

Få flere detaljer om ODU’s termokobler-moduler.

Kontakt ODU på tlf. 22 33 53 35 eller e-mail sales@odu-denmark.dk