Nordcad Systems A/S

Powerdage i München til CDNLive event

Hjemvendt fra et par spændende dage til CDNLive er Nordcads direktør Arvid Thorndahl og tekniske chef Ole Ejlersen. Beretningen lyder på et fantastisk fremmøde, hvor en god blanding af Cadence channel partners, repræsentanter fra de store chip- og komponenthuse og ikke mindst kunder, var samlet til at høre om nyheder og trends inden for IC og PCB verdenen.

Heiko_PAM4

OrCAD/Allegro 17.2 release

CDNLive blev afholdt d. 2-4 maj, hvorfor der naturligvis også var nyt omkring den splinternye release 17.2, som officielt blev frigivet d. 3. maj. Hos FlowCAD, som er den tyske Cadence Channel Partner, var der fuldt hus til alle release 17.2 sessions omhandlende Capture CIS, PCB Editor, PSpice, Sigrity m.fl.

Optimering og forbedring i hardware designfasen

IMG_7584

Et andet uundgåeligt emne under hele CDNLive var sikkerhed i designs og power og optimering i designfasen af hardware udvikling. Blandt andre, fortalte Tom Beckley, General Manager for Custom IC & PCB fra Cadence, at der i dag er kommet meget stort fokus på at løse designkonstruktioner via software. Han fortalte bl.a. at undersøgelser viser, at hvis man udvider software mængden i et projekt med blot 25 %, så kan dette betyde en forøgelse af kompleksiteten i designet på 100 %.

 

Læs hele artiklen her.