Online produktsøgning: ODU tager et vigtigt skridt imod digitalisering med Product Finder

Både inden for B-to-C og B-to-B ændrer den omsiggribende digitalisering kundernes indkøbs- og informationsadfærd fundamentalt.

Den digitaliserede forretningsverden har fokus på effektivitet, tidsbesparelse og personaliserede løsninger: Man forventer at kunne finde de produkter man er interesseret i – døgnet rundt og hvor som helst i verden – og at kunne filtrere dem efter sine individuelle behov.

Som en af verdens førende konnektorleverandører er ODU med på udviklingen og satser målrettet på at hjælpe sine kunder i den digitale søgning efter specifikke produkter eller løsninger.

I stedet for at skulle gennemtrævle uendelige kataloger eller websites kan kunderne finde den ønskede ODU konnektor ved hjælp af ODU’s digitale Product Finder. Her får de samtidig adgang til et væld af teknisk information, så som datablade, 3D data og samleinstruktioner, til understøttelse af konstruktions- og designprocessen, så der kan træffes beslutninger på et oplyst grundlag.

Mange firmaer har brug for kundetilpassede løsninger for at opfylde særlige krav. De mange filtre i ODUs Product Finder gør det muligt for kunderne af konfigurere produkterne til individuelle behov og krav – det være sig antal elektriske kontakter, låsemekanisme, kabelmontage eller andre parametre. Det sikrer, at kunden modtager alle de tekniske detaljer for et produkt, som er perfekt tilpasset kundebehovene. Især når det gælder konfektionerede kabler, kan brugeren nemt og bekvemt ud fra et bestemt stik finde den passende konfektionering via en guidet konfiguration. Det gøres i blot tre trin: Kabeludgang (spændemøtrik, bøjningsbeskyttelse eller omstøbning), kabel (kappemateriale, skærm og tværsnit) og den samlede længde af det konfektionerede kabel.

Søgning på Product Finder er dog blot en af mulighederne for at finde ODU produkter digitalt. Cirkulære konnektorer med kort leveringstid fås også på Traceparts.com og via et omfattende netværk af partnere på websites så som octopart.com og 3dcontentcentra.de. Hos Traceparts kan man downloade 3D data i over 70 forskellige formater, som matcher kundens CAD software. ODU-MAC® Blue-Line hybridkonnektorer fås også i digitale biblioteker såsom EPLAN, Zuken og Cadenas 3dfindit.com fås til download som multi-CAD/CAE formats med en overflod af intelligent information.

ODUs Product Finder kan også bruges til at rekvirere gratis vareprøver eller ordre dem via distributører som Mouser og Digikey. Netop brugen af online-distributører er med til at sikre en hurtig levering.

Vigtigheden af digital produktsøgning bekræftes af, at kundernes respons på de øgede digitale muligheder i ODUs Product Finder har været ekstremt positiv.

Prøv ODU’s Product Finder her