CORE-emt A/S

!! NYT !! Rengør Stencils, PCB & solder frames med SYSTRONIC maskineri

SYSTRONIC cleaning machines

Effektive rengøringssystemer til dig i elektronikbranchen

Alle i elektronikproducenter ved, at der er et stigende krav om renhed og forbedret rengøring både i og omkring produktionen – det er en klar tendens i branchen.

I begyndelsen af 2020 mærkede vi et markant stigende antal forespørgsler på vaskemaskiner, særligt på PCB-vaskemaskiner. Det viser os med alt tydelighed at tendensen er klar.
EMS og OEM-virksomhederne i Skandinavien og Baltikum møder dagligt et stigende krav om renhed hvor vask af monterede print er det vi hører mest om.’ fortæller Steen V. Haugbølle, CORE-emt.

Læs mere om SYSTRONIC vaskesystemer & kemi 

Nye tendenser der bidrager til at styrke vores kunders position, ved at leverer bedre produkter – ja, det er her CORE-emt har sin berettigelse.
Vi har valgt partnerskab med SYSTRONIC fordi de leverer gedigne, holdbare og effektive rengøringsmaskiner bygget i rustfrit stål’ slutter Steen V. Haugbølle.

Med SYSTRONIC’s systemer til rengøring af Stencils, Solder frames, PCB’s, ovne mm forstærkes CORE-emt’s koncept; Det komplette SMT maskinsortiment fra én leverandør sig endnu engang.

Video: PCB rengøring med SYSTRONIC CL900.

SYSTRONIC har været på markedet siden 2006 og har siden da udviklet en bred portefølje af effektive og holdbare rengøringssystemer bygget i rustfrit stål – både automatiske og semi-automatiske. Desuden har SYSTRONIC udviklet en virkningsfuld linje af rengøringskemi særligt udviklet til rengøring af produkter og udstyr i elektronikbranchen.

CORE-emt er eneforhandler af SYSTRONIC cleaning systems i Skandinavien & Baltikum.