Nyt design af rundstik i M17-M40 PRO serien

Phoenix Contact udvider M17-M40 PRO serien af rundstik med nye design: komponent- og koblingsstik med han- og hunstik i M23 tilbyder nu større fleksibilitet i komponenttilslutning og i systemkabling. De er kompatible med både standarden og Oneclick lynaflåsningssystemet. Der fås varianter med 6- og 19-poler til signaloverførsel til strømme op til 20 A og spændinger op til 300 V. Udvalget af produkter til effektoverførsel inkluderer varianter med 6- og 8-poler med ekstra beskyttelsesjord til strømme op til 30 A og spændinger op til 630 V.

Derudover omfatter PRO serien nu M17 stik med både han- og hunstik. Kabelstikkene fås med standard eller lynaflåsningssystem. Komponentstikkene er alle kompatible med begge varianter. Til signaloverførsel fås varianter med 8- til 17-poler til strømme op til 8 A og spændinger op til 60 V. Produktprogrammet til dataoverførsel omfatter varianter med 4- til 9-poler med ekstra beskyttelsesjord til strømme op til 25 A og spændinger op til 630 V.

M17-M40 PRO serien tilbyder ensartede løsning til signal- og dataoverførsel. Oneclick lynaflåsningssystemet gør det muligt for brugerne at tilslutte deres komponenter hurtigt og sikkert. Du ved helt sikkert, når de er på plads, for det kan både ses, høres og mærkes. Standardsystemet og lynaflåsningssystemet er kompatibelt på tværs af producent, hvilket sikrer den højeste rådighed af egnede kabler og komponentstik i verden.

 

Mere om M17-M40 PRO