Nye tilslutningsstik i PC 6 serien med skruetilslutning

Phoenix Contacts program af printkortstik til effektelektronik er blevet udvidet. Med de nye PC 6 printkortstik med skruetilslutning fås den klassiske skruetilslutning også med forbedret berøringsbeskyttelse til den nye stikudformning.

Den forbedrede IEC/UL 61800-5-1 berøringsbeskyttelse giver ekstra sikkerhed. Med de berøringsbeskyttede grunddele implementeres berøringssikre printkort- og komponentudgange med en enkelt tilslutning. Omvendte tilslutningsstik er derfor ikke længere nødvendige.

Den nye PC 6 serie fås med to til seks poler. Udover standardvarianten uden låsning af stik og grunddel fås også en variant med en mellemflange. Den er meget pladsbesparende sammenlignet med den klassiske skrueflange. Den er farvekodet og kan betjenes intuitivt.

Stikkene med et nominelt tværsnit på 6 mm² og 7,62 mm deling har en strømværdi på 41 A. De har den samme stikudformning som LPC 6 stikkene med den tidsbesparende tilslutning med vippehåndtag og PC 6/ …-ST-BUS busstikkene til enkel videresløjfning af potentialer. Stikserierne er kompatible med de nye PC 6 grunddele. Udover standardgrunddele til bølgelodning fås også THR grunddele til integration i SMT-lodning.

Overblik og produktliste