Ny AC ladestyring med udvidede funktioner

 

En nye EV Charge Control Advanced Plus AC ladestyring kombinerer alle vigtige styrings- og overvågningsfunktioner i et kompakt hus.

Sammen med AC-opladning i henhold til IEC-61851-1 omfatter styringen et DC resstrømsovervågningssystem. Styringen nulstilles automatisk, når der opstår reststrømme og øger dermed tilgængeligheden for ladestationen. Et automatisk system til stikfrigørelse er også inkluderet, hvormed stikket kan fjernes uden problemer i tilfælde af spændingsudfald. Brugerautorisation via RFID er bekvemt, enten via lokal white list eller back-end tilslutning. Du kan tilslutte RFID læsere og energimåleenheder enkelt via RS-485 og Modbus/RTU. Et Ethernet interface gør dig i stand til at overvåge og kontrollere ladepunktet remote via Modbus/TCP. AC ladestyringen fås også med integreret 3G modem og OCPP interface.

Dette udvalg af integrerede funktioner gør design af vægbokse og ladestationer mere enkelt, og reducerer dermed montagetid og omkostninger. EV Charge Control Advanced Plus er dermed det rette valg til ladestationer og ladeparker i halvoffentlige og offentlige applikationer.

Læs mere om AC ladestyringer på vores hjemmeside.