CORE-emt A/S

NUTEK giver CORE-emt nøglerne til Skandinavien & Baltikum

Nyt partnerskab mellem CORE-emt og Nutek

CORE-emt bliver eneforhandler af NUTEK conveyor og NUTEK traceability udstyr i Skandinavien og Baltikum

Dette nye partnerskab mellem Nutek og CORE-emt betyder, at alle der benytter Nutek produkter i Skandinavien og Baltikum vil få adgang til CORE-emt’s store in-house vidensbank.

Nutek Europe’s Area Sales Manager, Willy Soomers fortæller: ’Dette nye partnerskab mellem CORE-emt og os er trygt for både Nutek kunder og Nutek, fordi med CORE-emt træder vi ikke ud i helt ukendt land.

Vi har altid haft en god relation med CORE-emt. Lige siden firmaet blev grundlagt tilbage i 2011, har vi med succes arbejdet sammen om flere projekter. CORE-emt kender vores produkter, og de leverer en god service til kunderne.

Læs mere om det nye partnerskab >> Klik her <<

 

NUTEK, YAMAHA SMT & BTU – et stærkt match!

Hos CORE-emt glæder Steen V. Haugbølle sig over at NUTEK nu bliver en fast del af deres maskinudvalg til den totale SMT-linje.

Det vigtigste for os det er at levere SMT-løsninger, der tjener vores kunder bedst muligt. At alle maskiner og enheder spiller optimalt sammen, det bør være en selvfølge. Som totalleverandør kan vi sikre det bedste produktionsflow mellem maskinerne. Vi ser NUTEK-produkterne i forening med vores eksisterende udstyr fra YAMAHA SMT og BTU international som et rigtig stærkt match.

Det glæder os at byde nye og eksisterende Nutek kunder velkommen hos CORE-emt.’ slutter Steen V. Haugbølle.

Se Nutek produkter >> Klik her <<