Elma Instruments A/S

Nu kan du få kalibreret din Ideal LanTEK certificeringste-ster hos Elma instruments

Elma Instruments har styrket samarbejdet med Ideal Networks og i fællesskab har vi oprettet et skandinavisk kalibreringsværksted hos Elma Instruments i Farum. Derfor er det nu muligt at få kalibreret alle LanTEK II og III produkter hos Elma. Kalibreringskvaliteten er 100% den samme som leveres af Ideals laboratorium, bare med væsentligt kortere leveringstid.

Elma Instruments opererer med en leveringstid på 2-3 dage, hvor det tidligere kunne tage 2-3 uger – primært på grund af fragttiden til og fra Ideals værksted i England. Så med det nye setup, får kunderne ”foræret” 8-10 arbejdsdage om året – pr. instrument. Med den nye aftale sikrer Elma og Ideal kunder mod eventuelle toldproblemer som følge af Brexit. Desuden falder prisen for kalibrering, da der ikke tilkommer omkostninger til forsendelse til England.

Elmas serviceteknikere er uddannet i kalibrering og test af Ideals LanTEK produkter og vil altid kunne råde og vejlede i brug og vedligeholdelse af produkter fra Ideal Networks. Ved kalibrering hos Elma bliver alle instrumenter og tilbehør gennemgået og afprøvet, ligesom der altid installeres den seneste firmware version til instrumentet.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00