Nordcad Systems A/S

Nordcad inviterer til gratis SMPS seminar d. 2. og 3. marts 2016

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Switch Mode Power Supply seminar. Kom og hør tre spændende oplæg fra førende eksperter på SMPS området. Du får tid til at netværke med branchefolk, samt en helt unik mulighed for at stille specialisterne spørgsmål.

smps_header

Vi afholder seminaret både i København og i Kolding, så hvis du har interesse for at høre mere om SMPS og PSpice, er der god mulighed for at deltage på seminaret.

Agenda for seminaret

To repræsentanter fra Cadence Design Systems, Inc. gæster os på seminaret, og tilsammen har de mere end 33 års erfaring med PSpice som simuleringsværktøj. Vi har ligeledes æren af at præsentere Hans Jensen fra Terma A/S, som vil dele sine succeshistorier fra sit arbejde med internationale rumfartsmissioner, og hvordan PSpice her er blevet anvendt.

Pladserne fyldes hurtigt – tilmeld dig nu

Vi beder alle interesserede at til vores hjemmeside for at tilmelde sig automatisk. Tilmeldingsfristen er d. 24. februar, og der er stadig pladser både i Kolding og København.

Klik her for at tilmelde dig nu!

Via linket kan du også se de to invitationer med en fuld agenda, samt adresser på vores to lokationer.

Vi er stolte af at præsentere de tre foredragsholdere

Hans Jensen (Terma A/S) har medvirket til udvikling af avancerede strømforsyninger til flere internationale rumfarts missioner. Hans har enorm erfaring med PSpice til system simuleringer, kredsløbs konstruktion, funktions analyser, switch mode power teknik og termiske analyser.

Abha Jain (Cadence Design Systems, Inc.) har arbejdet i EDA industrien i over 13 år inden for system/pakke/PCB/IC og analog/digital simulerings værktøjer. Abha er PSpice R&D Manager og algoritme-specialist.

Parag Choudhary (Cadence Design Systems, Inc.) er R&D ansvarlig for OrCAD. Parag har over 20 års erfaring i udvikling inden for EDA værktøjer til Front-end design, modellering og simulering.

logoer_seminar