Nordcad Systems A/S

Nordcad er klar til to store SMPS seminarer

Onsdag den 24. februar var sidste mulige dato for tilmelding til SMPS seminar. Forventningerne er blevet overgået, og tilmeldingslisten er vokset dag for dag. Nordcad ser nu frem til to spændende seminardage, med over 50 deltagere både i Kolding og København.

orcad_pspice

Kæmpe tilslutning fra hele landet

Nordcad er glade for den store tilslutning, der har været til de to seminarer i Jylland og på Sjælland. Lige fra første dag har tilmeldingerne væltet ind, og hos de to værter, Radiometer Medical ApS og Schneider Electric IT Denmark ApS, er forventningerne ligeledes blevet overgået.

Deadline for tilmelding var d. 24. februar, og tallene er nu gjort op. I København hos Radiometer er deltagerlisten på ikke mindre end 60 personer. I Kolding hos Schneider er der 58 deltagere på listen.

Deltagerlisterne rummer repræsentanter fra mange forskellige virksomheder: lige fra de helt små enkeltmandsvirksomheder til nogle af landets største virksomheder i elektronikudviklingsbranchen.

SMPS og PSpice vækker stor interesse

Den store tilslutning vidner om en meget stor interesse for switch mode power supplies og i særdeleshed PSpice som simuleringsværktøj. Og det er ikke så mærkeligt endda. PSpice er det mest anvendte værktøj til simulering verden over, og rigtig mange af Nordcads kunder anvender også værktøjet i deres udviklingsfaser.

PSpice uddannelser i Nordjylland

Nordcad ved at PSpice er et anerkendt værktøj blandt elektronikvirksomheder, og tilbyder derfor specifikke uddannelser heri. I maj 2016 afholdes der bl.a. to PSpice uddannelser i Aalborg: PSpice Model og PSpice Advanced Analysis. Som deltagende på disse uddannelser, vil du bl.a. lære:

  • Monte Carlo og Worst-Case analyse, og hurtigt se påvirkning af kredsløbet ved ændring af temperature, tolerance og komponentværdier
  • At finde de rigtige simuleringsmodeller og importere dem til PSpice

 

Du kan læse mere om de to uddannelser i uddannelseskataloget på side 17 og 18, som du finder her.

logoer_seminar