Niels Holme starter hos EKTOS som salgsdirektør – med sin omfattende erfaring og vision i bagagen 

[Viborg] – EKTOS, en mangeårig leverandør af konsulentydelser inden for elektronikløsninger, har ansat Niels Holme som ny salgsdirektør. Med en stærk baggrund inden for salgsledelse, markedsudvikling og kunderelationer bidrager Niels med værdifuld ekspertise og dokumenteret historik inden for opbygning af stærke salgsteams og vækst.

I sin nye rolle vil Niels være spydspids for EKTOS’ salgsstrategi, og han vil drage nytte sin omfattende erfaring med at identificere og udforske nye vækstmuligheder, dyrke relationer med nøgleinteressenter i branchen og drive omsætningsvæksten. Hans dybe forståelse af salgsprocesser kombineret med hans passion for at fremme innovation og at levere solide resultater vil styrke EKTOS’ fortsatte vækst.

“Vi er glade for at kunne byde Niels velkommen til EKTOS-teamet,” siger Niels Martin Jørgensen, direktør, EKTOS A/S. “Hans baggrund fra forskelligartede brancher og organisationer og hans solide forståelse for vækst gør ham velegnet til at lede vores salgsindsats. Niels bliver en betydelig tilføjelse til EKTOS’ ledelsesteam.”

“Jeg er stærkt tilfreds med muligheden for at bidrage til den fortsatte succes,” siger Niels Holme. “EKTOS har etableret sig som en pålidelig partner for sine kunder inden for en række sektorer, og jeg ser frem til yderligere at styrke virksomhedens vækstkurve. Jeg kender EKTOS’ talentfulde hold ganske godt og ser frem til at blive en del af teamet, til at levere holdbare løsninger og til at opfylde kundernes forventninger.

Tag venligst godt imod Niels Holme i EKTOS-familien.

For medieforespørgsler eller interviews, kontakt venligst Niels Martin Jørgensen på nmj@ektos.net

Om EKTOS

EKTOS er en stærk udbyder af end-to-end elektronikløsninger, og tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige sektorer. Med fokus på innovation og omkostningseffektiv kvalitet hjælper EKTOS kunder med at navigere gennem kompleks produktudvikling, test og produktion for at nå i mål på det globale marked.

 

_______________