Nem styring og overvågning med vores GSM modul: Selektro CCM 164

selektro ccm 164 gsm modul styring overvågning pumper lys varme temperatur sms modul android app

Simpel opsætning, styring og overvågning med Selektro’s CCM 164

Med GSM modulet fra Selektro kan du nemt opsætte, styre og overvåge direkte på mobiltelefonen via SMS eller vores Android App.

Modulet kan eksempelvis kobles til andre systemer eller enheder via de analoge og digitale indgange samt relæ-udgange. Herudover kan vores CCM 164 også kobles direkte til et stort udvalg af sensorer samt direkte tænde- og slukke udstyr såsom lys, varme, motor, pumpe, mm.

Selektro’s modul kan sættes op til automatisk at sende en besked eller aktivere en udgang når en specificeret hændelse opstår. Du kan derfor sikre døgnovervågning og hurtig reaktion på en nem måde.
Via et nemt og smart opsætningssprog kan betingelserne for styring og overvågning simpelt og hurtigt sættes op. Sproget muliggør samtidigt også yderligere avancerede opsætninger ved at kombinere forskellige input og timere, og kan derfor også anvendes ud over simpel tænd/sluk styring.

SE SELEKTRO CCM 164 PRODUKTSIDE

Hurtig opsætning og SIM-kort inkluderet

Vi har gjort det endnu nemmere og mere bekvemt for dig. Vi har nemlig vedlagt et gratis SIM-kort (fri data) sammen med dit CCM 164 modul. Du vælger frit om du vil aktivere dette.

Kom nemt og hurtigt i gang med dit nye CCM modul. Det eneste du skal gøre er, at aktivere SIM-kortet via en kort opringning til Selektro.

Du kan naturligvis bruge et helt valgfrit SIM-kort i dit nye CCM modul, men vælger du at bruge vedlagte SIM-kort, opnår du en række fordele.

Én af fordelene ved Selektro SIM-kort er, at det tilhørende teleabonnement er skræddersyet til vores løsning. I modsætning til de fleste andre teleabonnementer har vi ikke brug for meget tale eller hurtig datatrafik. Det betyder, at vi kan lave dit abonnement til en billig og konkurrencemæssig pris.

Brug derfor det medfølgende SIM-kort fra Selektro, – nemmere kan det ikke blive.

Ved aktivering, får du en skarp pris på kr. 39,- per måned ex. moms.
(Faktureres forud 1 gang årligt, dvs. 468 kr. ex. moms)

 

RING TIL SELEKTRO
BESTIL PÅ SELEKTRO’s WEBSHOP