Messe El & Teknik 2024 – EuroSMC det tunge grej til test

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments EuroSMC – Grundlagt i 1986 med formål at designe og fremstille elektronisk udstyr til idriftsættelses- og vedligeholdelsesopgaver i transformerstationer og kraftværker, primært beskyttel­seskomponenter og i dag anerkendt blandt de stærkeste brands på markedet for netop dette felt.

EuroSMC tilbyder et bredt sortiment til test og verifikation af maksimalafbrydere, heriblandt instrumenter til primary injection og secondary injection, samt dynamiske mikroohmmetre til måling af slutte/brydeevne og modstand i kontaktsæt.

Raptor-systemet er designet til at være den ultimative løsning til primærtest; designet er kompakt, transportabelt, robust og ikke mindst skalerbart. Systemet består af én master-enhed (Raptor MS) og op til fire slaveenheder, som tilføjer yderligere strøm- eller spændingskapacitet efter behov.

Betjening, overvågning og indstillinger klares behændigt med Raptor Control, som auto­matisk detekterer forbundne master- og slave-enheder. Raptor Control er kompatibelt med Windows 10 (eller højere), Android og iOS, og forbindes til master-enheden via WiFi.

Raptor tilbyder prækonfigurerede tests til automatisk udførsel af de mest almindelige tests, blot ved at vælge den relevante skabelon og starte testen. Brugeren har tilmed mulighed for selv at oprette eller ændre testskabeloner. Derudover har Raptor også selvstændige målefunktioner, hvormed antallet af testapplikationer udvides.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.