MC1400 – PAC1934

Ny effektovervågnings IC fra Microchip forøger nøjagtigheden
af software drevet måling til 99 procent i Windows 10 Enhede

Microchip annoncerer en præcisions effekt- og energimålings chip der er parat til levering. PAC1934 samarbejder med en Microchip software driver, der er fuldt kompatibel med den i Windows 10 indbyggede Energy Estimation Engine (E3) og leverer 99 procents nøjagtighed i alle batteridrevne Windows 10 enheder. Kombinationen af Microchips PAC1934 og Windows 10 driver med Microsofts E3 service, kan forbedre målingen af batteriforbruget fra forskellige software applikationer med op til 29 procent.

PAC1934 er designet til at måle forsyningsspændinger helt ned til 0V og op til 32V. Det er denne evne der giver kredsen mulighed for at udføre nøjagtig måling af strømforbruget fra enkle CPU (Core Processing Unit) opgaver, hele vejen op til den software der kører på enheder der forbindes gennem en USB Type-C™ konnektor. PAC1934 er en firekanals komponent med 16 bit strømmåling og et akkumulationsregister til mere end 17 minutter, hvilket gør den ideel til at bestemme strøm- og energiforbruget uden at skulle justere for spændings- eller strømområder.

Komponenten har egenskaber der også kan gøre den til en uvurderlig del af fremtidige softwareopgraderinger. Bidirektionel måling med evnen til at måle både batteriladning og -afladning, gør PAC1934 velegnet til kommende USB Type-C ladetopologier efterhånden som de udvikles og bliver mere udbredt. Herudover fungerer komponenten som en standard strømsensor til server, netværks, bil og industri applikationer. Microchip arbejder også aktivt på at understøtte PAC1934 i Linux til forskellige applikationer.

PAC1934 effektovervågnings IC fås allerede nu som vareprøver og i produktionsvolumen.

Yderligere information kan findes på Microchips hjemmeside på: http://www.microchip.com/PAC1934

MC1400dk – Electronic – PAC1934