FORCE Technology

Make It Happen: Design Smart Products & Serviceinnovation 2016


Dat0: 07/10/2016
Tid: 08.30 – 17.00
Pris: DKK 1.195,-

I år handler det om disruptiv innovation. Om at disrupte – før du selv disruptes.
Om at Make It Happen!

Scenariet er velkendt: Det går godt. Kunderne er glade. Tallene på bundlinjen er sorte. Men over natten forsvandt marked og kunder. Hvad skete der? Og hvordan kommer din virksomhed på forkant med teknologi og fremtid?

IdemoLab, DELTA og Innovationsnetværk Service Platform samarbejder i år om årets konference, hvor vi går længere end langt for at give dig svar på spørgsmål såsom: Hvordan eksekverer jeg disruptiv innovation og gør mit produkt ”smart”? Hvordan hænger fremstilling og produktion sammen? Hvordan innoverer jeg min serviceforretning og forretningsmodel – mens jeg samtidig tjener penge på det? Hvordan bruger jeg design thinking til kundeinvolvering? Og ikke mindst: Hvordan får jeg råd til det hele?

Med Carlsberg Museum & Business Centre som inspirerende kulisse tager vi dig med på campfires, talks og masterclasses i fire forrygende tracks – skræddersyede til din virksomheds behov: FUNDING, SERVICE, DESIGN og PRODUKTION.

→ Læs mere om arrangementet, de 3 key notes samt progammet