Nordcad Systems A/S

Lancering af brugerforum fra Cadence: Pspice.com

OrCAD_PSpice_LandingPage_Banner_1

Den 22. juni 2016 annoncerede Cadence Design Systems, Inc. lanceringen af Pspice.com. PSpice.com er en ny bruger-drevet webportal, som giver designere, partnere og studerende adgang til materiale, der er relateret til analog og mixed-signal simulering og analyser – samlet på ét sted.

Portalen inkluderer application notes, design eksempler, video tutorials og værktøjer, som er nødvendige eller nyttige for at udvikle designs. Der findes en diskussions-sektion på forummet, som tillader brugerne at udveksle design erfaringer, stille tekniske spørgsmål til andre PSpice brugere eller Cadence® eksperter, samt modtage anbefalinger til produkter og services. Webportalen giver desuden adgang til tusindvis af simuleringsmodeller fra Texas Instruments, og hensigten er at tilføje mange flere fra andre store IC producenter.

PSpice portalen og fællesskabet er en god ressource for enhver analog- og mixed-signal ingeniør, der udvikler elektronikdesign”, udtaler Makram Mansour, Ph.D., WEBENCH® Manager hos Texas Instruments. ”I PSpice.com-miljøet kan udvikleren hurtigt lave et sub-system design ved brug af WEBENCH designværktøjer, vælge blandt tusindvis af komponentmodeller, og nemt eksportere simuleringsfiler til PSpice for at styrke dets ydeevne. På få minutter kan designeren have et fuldt funktionelt sub-system design og layout klar til produktion”.

Artiklen fortsætter på Nordcads hjemmeside.

 

Cadence_Logo_Red