Kundespecifik omstøbning af stikforbindelser – både til små og store stykantal

Ved at få omstøbt stikforbindelserne hos sin leverandør kan man som kunde opnå både fleksibilitet og besparelser.

Omstøbning er blandt de mange ydelser, som ODU tilbyder ud over virksomhedens mange andre konnektor- og konfektioneringsløsninger – uanset om det drejer sig som standard eller kundespecifik forbindelsesteknik.

ODU tilbyder at udvikle fleksible omstøbte kabelsystemer med udgangspunkt i kundens behov. Kundekrav kunne i den sammenhæng være et særligt design eller en specifik overflade på omstøbningen, ligesom ODU også kan stå for påtrykning af kundens logo og symboler. Der tilbydes både lige og vinklede konnektortyper med ekstra kabelaflastning og knækbeskyttelse. De omstøbte løsninger er særdeles robuste, nemme at rengøre og kan anvendes til miljøer, hvor der er krav om vand- og spuletæthed op til IP6K9K.

Det er ikke kun ved store ordremængder, at ODU tilbyder omstøbning. Det tilbydes også ved prototyper, samples og små serier. ODU råder over forskellige kategorier af værktøj til både prototyper samt små og store produktionsserier.

ODU lægger vægt på hurtig levering og fornuftige priser. Individuelt udført omstøbning fås til en bredt spektrum af ODU’s konnektorer.

Har man behov for en omstøbt forbindelse, kan man kontakte sales@odu-denmark.dk. Det er også muligt at se løsningerne på stand M9636 på HI-messen den 5.-7. oktober.