Kompakte DC ladekabler belønnet med Good Design Award 2021

Efter at have vundet flere priser for AC ladekabler har Phoenix Contacts program af DC ladekabler til det lavere effektområde – CCS C-Line – nu også modtaget Good Design Award 2021 fra Chicago Athenaeum Museum for sit praktiske og flotte design.

Prisen blev givet i kategorien Transportation for DC ladekablerne, der overholder CCS Type 1 og CCS Type 2 standarderne til elektriske køretøjer. Ekspertjuryen fra forskellige designområder understregede den bekvemme håndtering og det moderne udtryk til både privat, offentlig og kommerciel anvendelse. Sammen med designer Stephan Gahlow fra Hamborg har Phoenix Contact under udvikling af CCS C-Line produktprogrammet fokuseret på et ergonomisk og flot design med enkel betjening. Grebets form sikrer nem håndtering og et komfortabel greb. Funktionen var også overbevisende. DC ladekablerne muliggør for første gang hurtig opladning med direkte strøm i det lave effektområde. Med ladeeffekt op til 80 kW er de designet til moderne DC hjemmeladestandere i garager og carporte samt små DC ladestandere i den offentlige og kommercielle sektor. Meget følsomme temperatursensorer i stikket sikrer sikkerhed under opladning, samtidig med at høj kvalitet og robuste materialer gør produktet holdbart.

Good Design Award from the Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design er blevet uddelt for enestående industrielt og produktmæssigt design årligt siden 1950. Det gør Good Design til en af de ældste og mest prestigefyldte designpriser i verden. En international jury bestående af designere belønner produkter i mere end 30 discipliner baseret på kriterier som innovation, form, funktionelle egenskaber og æstetik.

 

Mere info om DC ladekabler