Køleplader og køleelementer til elektronikhuse

Phoenix Contact leverer forskellige løsninger med køleelemenr til ICS-seriens elektronikhuse.

Pladsbesparende køleelement muliggør afledning af varme hvor som helst. Der er også et bredt udvalg af passive kølelegemer til brug i termisk krævende applikationer.

Placeringen af køleelementet kan variere for at tilslutte elektroniske komponenter med en installationshøjde på op til 13 eller 15 mm. Luften mellem printkortet og køleelementet er mellem 0 og 11 mm, afhængigt af den krævede plads. Køleelementet er skræddersyet og produceret til det respektive elektroniklayout. Dette applikations-specifikke design sikrer optimal afledning af varme fra komponenten og dermed en længere levetid for elektronikkomponenterne.

De nye ICS køleelementløsninger understøtter det eksisterende program af køleelementer og termiske simulationer. Phoenix Contact tilbyder en webbaseret, intuitiv platform til termisk evaluering af elektronikkomponenter på et tidligt stadig af udviklingen. På forespørgsel kan denne digitale service udvides til at omfatte individuelle konsultationer. Komponentudviklere får fordel af detaljeret, applikationsspecifik simulation samt en anbefaling af passende husvalg, køleelement design og køleelement placering.

Vil du lære mere?