Elma Instruments A/S

Jupiter er nærmere end du tror!

Nyt multimeter sætter standarden – i smart sæt med strømtang

Elma præsenter på El og Teknik messen det perfekte sæt. Utroligt avanceret, men robust og intuitivt multimeter med lækker AC/DC strømtang. Det perfekte makkerpar til alle dine elektriske målinger.

Ud over high end multimeterfunktioner, i en robust og lækker indpakning, tilbyder Jupiter test af RCD (f.eks. HPFI), både type AC og A pulserende jævnstrøm. Derudover avanceret loop test for hurtig og let måling af f.eks. overgangsmodstand til jord, i tavlen eller direkte i stikkontakten, med den medfølgende testledning med dansk EDB stikprop. Husk lige, at det hele foregår med dit multimeter, som du alligevel har i værktøjskassen. Innovativt og fremsynet og måske dét der gør at du lige tager den ekstra test, som redder et liv.

Jupiter leveres med HT4006 strømtang, en handy tang som måler helt op til 400A AC/DC og som kommer til de fleste steder, selvom tangvidden er udvidet til hele 30mm. Med den smarte tangfunktion på Jupiter, aflæses resultatet direkte i ampere, uden omregning fra f.eks. millivolt signal. Alt i alt er der tænkt over detaljerne og sikret mod alle typer fejl.

I højeste kategori for elektrisk sikkerhed, KAT IV 600V, robust og med sikker og præcis betjening på stor drejeomskifter samt autoskala er du beskyttet mod fejlbetjening og altid sikret fejlfri måling. Baggrundsbelyst display og kraftig LED lommelygte garanterer korrekt betjening og måling i alle miljøer. Jupiter multimeter og HT4006 strømtang leveres klar til brug i taske med prøveledninger, testledning med dansk EDB stikprop og batterier.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

El & Teknik 2018

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2018 stand C4833. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.