IoT-produkter og det vigtige valg af teknologi (webinar)

INVITATION til webinar og praktisk case: Telit + MS Azure / Telit AppZone

EKTOS holder, som førende leverandør af gennemprøvede elektronikløsninger, nu sit 3. IoT-webinar her i 2022.

Fokus er denne gang på det vigtige valg af teknologi til et IoT-produkt – om man skal vælge Nb-IoT, LTEm eller endda LTE Cat 1. Et valg der på en gang handler om teknologi og om økonomi. Driftsomkostninger såvel som produktets levetid kan i høj grad påvirkes heraf. Ligesom at valg af standard til at understøtte kommunikationen fra produkt til sky kan tilføre projektet nogle ubehagelige overraskelser oveni selve teknologivalget.

Som deltager får du et styrket overblik og indsigt i konsekvenserne af valg mellem forskellige platforme og tilslutningsmuligheder, samt generelle IoT-udviklingsrisici.

Webinaret er gratis at deltage i, finder sted d. 24.11 kl 15-16 og vil blive ledet af EKTOS’ Sergii Makovetskyi, en af vores førende IoT-eksperter.

Læs mere og tilmeld dig her:

I EKTOS har vi været engageret i over 50 IoT-projekter og leveret hardware, firmware samt integration til en lang række IoT platforme. Tidligere webinarer har derfor handlet om selve udviklingsprocessen d. 22.9 (anbefalinger og pitfalls) og om valg af batteri-løsning d. 20.10 (DOs and DONTs).

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen og hvis der skulle være spørgsmål hertil, eller EKTOS services generelt, så send os en mail på info@ektos.net eller ring til os på +45 7070 1499.

Mvh. EKTOS