GOmeasure – Nyt dansk test og måleudstyrs firma

Selvom GOmeasure kun har eksisteret siden 1. februar i år, så har vi allerede mange års erfaring med Test og Måleudstyr.

Vi har gennem de sidste 8 år arbejdet tæt sammen med de verdenskendte mærker Tektronix, Keithley, Anritsu, EM Test og Dare. Dette kommer vi til at fortsætte med hos GOmeasure. Vi er allerede blevet taget rigtig godt imod af både leverandører og kunder og det er vi rigtig glade for.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste måleinstrumenter til opgaven og med livslang erfaring er vi godt rustet til at hjælpe med enhver opgave.

Vi vil gerne invitere alle til at besøge vores hjemmeside og tilmelde sig vores nyhedsbrev. Med dette vil I være opdateret med det nyeste og bedste. Det er også her vi vil annoncere de rigtig gode tilbud på både nye og brugte instrumenter.

Vi kan kontaktes på telefon 3133 1819 eller på salg@gomeasure.dk. Vores hjemmeside hedder http://www.GOmeasure.dk

Med venlig hilsen

Peter Herbst og Tommi Sørensen

 

En kort præsentation af vores leverandører:

 

Tektronix | GOmeasure

Tektronix behøver næppe en større præsentation. De er mest kendte for deres oscilloskop serier fra 30 MHz til 70 GHz. For deres Mixed Domain oscilloskoper, hvor du får et oscilloskop med indbygget spektrum analysator og logik analysator og hvor alle tre domæner er tidskorreleret. Med dette oscilloskop er det muligt med det samme at se hvad der sker i hvilket domæne og hvornår i forhold til hinanden. Førhen krævede det to til tre instrumenter og en kæmpe trigger opgave. Derudover er det Tektronix der opfandt real-time spektrum analysatorerne. Deres RSA306B 6,2 GHz USB analysator til bare 28.950,00 DKK har været en kæmpe succes.

Anritsu | GOmeasure

Anritsu er blandt de allerstørste leverandører af RF og Mikrobølge analysatorer. Deres nyeste introduktion er en ultra-bærbar spektrum analysator der går til 110 GHz (fås dog også med lavere båndbredde). Den vejer blot 255 g. Anritsu er også kendt for deres store sortiment af kable og antenne analysatorer, bedre kendt some SiteMaster.

 

EM Test - GOmeasure

 

EM Test tilbyder fuld compliance EMC test instrumenter og systemer. De er verdensførende indenfor ledningsbåret immunitet og emissions målinger. De har et stort udvalg af surge -og burst generatorer og så selvfølgelig ESD test pistoler til hhv. 16 kV og 30 kV.

 

DARE!! | GOmeasure

 

DARE!! udvikler og producerer EMC test udstyr og fuld automatisk EMC test software. De har blandt andet udviklet den helt unikke RadiField EMC felt generator. Den genererer elektromagnetiske felter fra 1 GHz til 6 GHz med op til 10V/m på en 3 meter distance.

 

Keithley | GOmeasure

Keithley har ca. 500 produkter, som bruges til at levere, måle og kontrollere strøm (DC). De er mest kendt for deres SourceMeter serier, som er et alt-i-et instrument. De tilbyder 4-kvadrant spænding og strøm kilde, DMM og elektronisk load funktion i ét.