hi Tech and Industry Scandinavia

Fra startup til etableret udstiller på hi-messen

hi-messen er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. Her kan du møde industriens førende leverandører og spændende startups, der alle står klar til at præsentere markedets nyeste produkter og løsninger. I år kan du blandt andet møde teknologivirksomheden Trendlog.io, der deltog første gang på hi-messen i 2017 som startup og i år er tilbage som etableret udstiller.

– Som nystartet virksomhed fik vi meget ud af at være med på hi-messen, der gav os flere gode kontakter og fungerede som et udstillingsvindue til at fremvise vores nyudviklede løsninger til relevante produktionsvirksomheder, fortæller Sebastian Sandig, Business & Marketing, Trendlog.io.

Når hi Tech & Industry Scandinavia atter åbner dørene 5.-7. oktober 2021, er det 57 år siden at messen slog dørene op for første gang. Igennem årene er hi blevet samlingspunkt og vidensforum for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

– Hi er en stor og velanset messe og et samlingspunkt for hele industrien, og derfor giver det mening at deltage både som startup for at slå sig selv fast på markedet og som modnet virksomhed for at møde både eksisterende og potentielle partnere og kunder fra ind- og udland, tilføjer Sebastian Sandig, Business & Marketing, Trendlog.io

Ovenpå et forandringsfyldt år præget af nedlukning, onlinemøder og hjemmearbejde glæder Trendlog.io sig for alvor til at møde branchen face-to-face.

– Vi ser frem til gode dialoger i øjenhøjde med branchen. Der er en særlig aura omkring hi-messen, og vi glæder os enormt meget til at være tilbage og sætte gang i hjulene både hos os selv og hos de virksomheder, som vores løsning kan hjælpe, supplerer Sebastian Sandig, Business & Marketing, Trendlog.io

I år satser Trendlog.io stort og kommer med et live-setup, der demonstrerer, hvordan virksomhedens dataopsamlingsværktøj, ’Industry 4.0 in a box’, giver produktionsvirksomheder på tværs af industrien mulighed for at effektivisere ved hjælp af digital adgang til deres egne produktions- og driftsdata.

Mød Trendlog.io på stand 9143 i hal L.

Du kan tilmelde dig hi-messen her.