Nordcad Systems A/S

Fra nystartet virksomhed til international succes

Som en lille nystartet virksomhed, indledte MyDefence et samarbejde med Nordcad Systems A/S. Siden hen har det taget fart, for den nordjyske virksomhed, der i dag kan fremvise store, internationale samarbejdspartnere på referencelisten.

MyDefence højt flyvende efter kun to år

Behovet for de rette værktøjer til elektronikudvikling, blev i august 2014 starten på et tæt samarbejde mellem MyDefence i Nørresundby og Nordcad i Aalborg. Som ny kunde, startede MyDefence med at få en prøvelicens til udvikling af PCB designs. Hurtigt blev behovet større, og virksomheden havde brug for at kunne udvikle større diagrammer og designs. Prøvelicensen blev opgraderet til en startpakke for nystartede virksomheder. OrCAD® startpakken giver de bedste værktøjer samt uddannelsesforløb til en fornuftig pris, som er særligt tilpasset små, nye virksomheder.

Effektivt samarbejde og forståelse baner vejen til succes

Et tæt samarbejde og forståelse for kundens behov kan føre rigtig langt. MyDefence havde ønske om at få deres elektronikdesign op på et højt niveau, og Nordcad kunne levere en skalérbar løsning, som levede op til kravene.

“Nordcad har været med til at understøtte vores udvikling helt fra starten og havde rigtig god forståelse for vores situation som nystartet virksomhed. Vi fik rigtig god hjælp til opsætning af de første systemer, professionel træning i brug af programmerne og efterfølgende har vi nydt godt af den effektive supportfunktion hos Nordcad” siger en tilfreds Dan Hermansen, udviklingsdirektør og partner hos MyDefence.

I dag er MyDefence en af de helt store succeser blandt Nordcads kunder. Fra en helt lille virksomhed, er de på kort tid vokset til en stor – og stadigt voksende – virksomhed inden for naturvidenskab og teknik, og samarbejder med nogle af de største danske og internationale organisationer.

mydefence_logo

http://www.mydefence.dk 

 

Læs mere om Nordcads tilbud til nystartede virksomheder