Forenkl udviklingen af sikre forbundne noder med kryptografi enablet Mikrokontroller med DICE arkitektur

Forenkl udviklingen af sikre forbundne noder med kryptografi enablet Mikrokontroller med DICE arkitektur

Nøglepunkter:
• Skab let sikre forbundne komponenter med nyt udviklingskit til Microsoft Azure
• Under produktionen er der implementeret enkel og pålidelig DICE i sikkerhedshardware
• DICE arkitektur foretager automatisk re-key og beskytter unikke hemmeligheder hvis der er malware tilstede
• Gør det muligt for producenter at skabe en tillidskæde til flere firmware indlæsninger

Efterhånden som Internet of Things (IoT) accelererer og internet konnektivitet indarbejdes i næsten alle industrielle segmenter, eskalerer sikkerhedstruslerne både i antal og omfang. Disse trusler kan ødelægge de angrebnes ry, påvirke firmaets økonomi og lade intellektuel ejendom blive stjålet eller ødelagt. Selvom kryptografi kan bruges til at sikre disse forbundne noder, og grundlaget for denne praksis forstås, ved udviklere ofte ikke hvordan de påbegynder implementationen af en sådan sikkerhed. Microchip Technology Inc. annoncerede i dag at deres CEC1702 hardware kryptografi enablede mikrokontroller (MCU) nu understøtter Device Identity Composition Engine (DICE) sikkerhedsstandarden, og leverer en enkel måde at tilføje grundlæggende sikkerhed til indlejrede produkter. Der fås også et nyt CEC1702 IoT udviklingskit til Microsoft Azure IoT, der tilbyder udviklere alt de behøver for let at indarbejde DICE sikkerhedsstandarden i deres produkter.

Hackere er blevet langt mere sofistikerede, hvilket gør det absolut nødvendigt for systemudviklere at anvende sunde sikkerhedsprincipper når de udvikler deres produkt. DICE er udviklet og understøttet af industri eksperter fra Trusted Computing Group (TCG), og er en enkel og pålidelig metode, der kan implementeres i hardware eller sikkerhedsprodukter under produktionen. Arkitekturen opbryder boot processen i lag og skaber unikke hemmeligheder sammen med en vis integritet for hvert lag med automatisk re-key og beskyttelse af hemmeligheder hvis der er malware tilstede. En af nøglefordelene ved anvendelsen af den sikre boot funktion på CEC1702 med DICE standarden er at det gør det muligt for udstyrsproducenter at skabe en tillidskæde til flere indlæsning af firmware, hvilket er særlig vigtigt for kunder der bekymrer sig om autentikering af systemkritiske kommandoer, såsom applikationer indenfor kraftværk eller online server databaser.

“Design og udrulning af sikre enheder forbliver en betragtelig udfordring ofr udviklere,” sagde Ian Harris, vice president for Microchips computing produkt gruppe. “Implementering af sikkerhed med DICE giver udviklere sikkerhed for at den fundamentale sikkerhed i deres komponent er baseret på principper der er

blevet udviklet og gennemgået af eksperter. Kombineret med DICE arkitekturen giver den fuldt funktionelle CEC1702 en let måde at tilføje den essentielle sikkerhed og privatliv som der kræves af indlejrede systemer.”

Tidsforbrug og let anvendelse er de vigtigste parametre for udviklere indenfor cloud forbundne løsninger. CEC1702 IoT udviklingskittet med DICE arkitekturen hjælper udviklere med at forkorte deres udviklingscyklus. Kittet leveres med en kraftfuld programmerbar 32 bit ARM® Cortex®-M4 kontroller med kildekode til hurtig udvikling af en sikker cloud forbunden løsning. Med Microsoft Azure certificering kan kunder udvikle til deres produkt med visheden om at de nødvendige komponenter til internetforbindelse er blevet undersøgt og certificeret.

“Efterhånden som sikkerhedstruslerne for IoT landskabet fortsætter med at vokse, kan kunder anvende Microchips IoT udviklingskit til hurtigt og let at forbinde komponenter til cloud og indarbejde DICE sikkerhedsstandarder i deres produkt,” sagde Sam George, direktør, Microsoft Azure IoT hos Microsoft Corp. “Udviklingskittet gør det muligt for kunder at implementere DICE standarden i en komponents hardware og samtidig drage nytte af Microsoft Azures sikkerhed og privatlivs funktioner.”

Udviklingsværktøjer
Microchip forenkler tilføjelse af autentikering og kryptering af forbundne komponenter med CEC1702 IoT udviklingskittet. Kittets nøglefunktioner inkluderer:
• CEC1x02 udviklingskort med et Plug-in Modul (PIM) der indeholder CEC1702 med integrerede kryptografiske acceleratorer der sparer plads og giver hurtigere markedsintroduktion
• To headere der er kompatible med MikroElektronikas omfattende bibliotek af click boards™, så fleksible design krav kan håndteres
• MikroElektronika Wi-Fi® 7 click board, udstyret med Microchips ATWINC1510-MR210PB IEEE 802.11 b/g/n/modul, optimeret til laveffekts IoT applikationer
• MikroElektronika THERMO 5 click board, der kan måle temperaturer henover fire kanaler med områder fra 0 til 127 grader Celsius og udvidet område fra -64 til 191 grader Celsius

Tilgængelighed
Både CEC1702Q-B2-I/SX og CEC1702 IoT udviklingskittet er allerede tilgængelige

Pris
CEC1702 IoT udviklingskittet fås for $199,99.
Yderligere information fås ved at kontakte en Microchip salgsrepræsentant, en autoriseret global distributør eller ved at besøge Microchips hjemmeside. Produkterne nævnt i denne pressemeddelelse kan købes gennem Microchips fuld service salgskanal microchipDIRECT, eller ved at kontakte en af Microchips autoriserede distributions partnere.

Ressourcer
Billeder i høj opløsning er tilgængelige gennem Flickr eller ved redaktionel kontakt (fri til offentliggørelse):
• Applikationsgrafik: https://www.flickr.com/photos/microchiptechnology/28562428548
• Værktøjs foto: https://www.flickr.com/photos/microchiptechnology/28562428398

Om Microchip Technology
Microchip Technology Inc. (NASDAQ: MCHP) er en førende leverandør af mikrokontroller, mixed-signal, analoge og Flash-IP løsning der sikrer produktudvikling med lav risiko, mindre systemomkostning og hurtigere markedsintroduktion til tusindvis af kunder i forskellige markedssegmenter verden over. Med hovedkontor i Chandler, Arizona tilbyder Microchip fremragende teknisk support og pålidelig levering og kvalitet. Yderligere information kan findes ved at besøge Microchips hjemmeside http://www.microchip.com.

****Slut****

Understøttende billeder leveres
For yderligere information, kontakt da venligst:

Microchip Nordic Tel: + 45 44 50 28 28
Fax: + 45 44 85 28 29
Avnet Silica Tel: + 45 43 43 20 20
Fax: + 45 43 22 80 11
EBV Elektronik Tel: + 47 22 67 17 80
Fax: + 47 22 67 17 89
Farnell In One Tel: + 44 11 32 790 101
Fax: + 44 11 32 633 404
Future Electronics Tel: + 45 76 40 87 64
Fax: + 45 76 40 87 65
Microchip Technology Tel: + 44 118 921 5849
David Wright Fax: + 44 118 921 5835
Napier Partnership Tel: + 44 1243 531123
Suzy Kenyon Fax: + 44 1243 779070
http://www.napierb2b.com

MC1421dk

Bemærk: Microchip navnet og logo samt Microchip logoet er registrerede varemærker for Microchip Technology Incorporated i USA og andre lande. Alle andre heri nævnte varemærker er deres respektive selskabers ejendom.