For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online

Phoenix Contact’s Dialog Days finder sted for anden gang i år. Kunder og forretningspartnere inviteres til virtuelle konferencer med teknologiske præsentationer og interviews fra den 16-20.

For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online

november 2020. Efterfølgende har alle mulighed for at besøge den digitale messestand. Deltagerne kan benytte live chats til at komme i direkte kontakt med virksomhedens ansatte, stille spørgsmål og udveksle ideer.

”Flere vigtige fagmesser er i år blevet aflyst, blandt andre Hannover messen, og nu også electronica i München og SPS i Nürnberg, som begge skulle have fundet sted i november,” forklarer CTO Roland Bent. ”Det er vigtige steder at komme i kontakt med vores kunder og forretningspartnere. Derfor lancerede vi allerede i foråret Phoenix Contact Dialog Days, som gør det muligt for os at vise vores innovationer frem på en sikker måde samt komme i dialog med interesserede parter”.

 

Via linket https://www.phoenixcontact.com/en-us/dialog-days kan man registrere sig til den virtuelle konference og digitale udstilling og læse meget mere om programmet for begivenheden.