hi Tech and Industry Scandinavia

Få din årlige dosis af netværk og inspiration på hi-messen

Der er virkelig lagt op til tre forrygende dage, når hi-messen åbner dørene den 1.-3. oktober 2019.

Forhåndsinteressen er stor og det betyder, at du og dine kolleger får endnu flere oplevelser og muligheder på messen i 2019.

Herunder kan du læse om vores nyeste skud på stammen – The Smart Company. Men også Technomania og Wind Energy Denmark arbejder på nogle stærke konferencer og oplevelser, der tager den traditionelle messeoplevelse til et nyt niveau.

1.-3. oktober 2019 | HAL M:
The Smart Company
Bliv inspireret når The Smart Company, stiller skarpt på fordele ved at digitalisere alle led i virksomhedens processer.

The Smart Company 2019 bygger videre på den digitaliserede virkelighed, og giver dig fordelene af ny teknologi i hele virksomheden.

I messeområdet for The Smart Company vil den nyeste teknologi inden for digitalisering af produktionsprocesser være samlet.

I The Tracking & Tracing Theatre er det muligt at følge et produkt og dets ‘digitale tvilling’ igennem hele processen – fra idé til færdigt produkt. Flere gange dagligt afholdes der live-visninger, der illustrerer, hvordan de digitale løsninger som delelementer fungerer sammen i praksis.

2.-3. oktober 2019 | HAL F:
Technomania 2019
Bæredygtighed, Fremtidsteknologi, Ledelse, Digitalisering og Industri 4.0

Den 2. og 3. oktober slår IDA dørene op til årets største teknologievent Technomania, som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia 2019. Technomania er et fremtidsunivers på 3.386 m2 fyldt med den sidste nye teknologi, fascinerende konferencetalere, startups, demolabs, medlemszone og meget mere.

Programmet er under udarbejdelse og der er ingen tvivl om, at IDA og Technomania endnu engang skubber grænserne for, hvad en teknologievent er.

1. oktober 2019 | HAL F:
Wind Energy Denmark
Teknologi, innovation, forskning og forretningsudvikling med fokus på onshore vind.

Reservér datoen i din kalender og deltag i Wind Energy Denmark med fokus på sammenhængen mellem industri og forskning. Fagfolk fra ind-og udland samles til en fælles konference og udstilling, der fusionerer teknologi, innovation, forskning og forretningsudvikling – i år med et stort fokus på onshore.

Arrangementet samler omkring 400 deltagere og byder på high-level sessioner, workshops, debatter, netværksaktiviteter og et udstillingsområde med innovative idéer, løsninger og produkter.

Læs mere på hi-industri.dk