Elma Instruments A/S

Energianalyse i regnvejr – intet problem

Qualistar serien har fået en ny, vandtæt topmodel, CA8436.

Elma Instruments har gennem mange år tilbudt Qualistar serien fra Chauvin Arnoux, som gennem flere modelserier har sat standarden for nøjagtighed og detaljegrad samt brugervenlighed og intuitiv betjening for energianalyse. Både software og firmware er på dansk, hvilket letter analyse af resultater, som kan være både omfattende og komplekse, alt efter måleopgave. Mange andre sprog er selvfølgelig også tilgængelige.

Nu har Qualistar serien fået en robust og vandtæt storebror, CA8436, som kan anvendes i alle miljøer og alt slags vejr. CA8436 er specielt rettet mod f.eks. forsyning, industri, jernbane og andre krævende applikationer. Derfor har Elma Instruments valgt at præsentere instrumentet i et dansk sæt med 4 stk. kraftige fleks tænger Ø200 med et unikt bredt måleområde fra 100mA til 10kA, som passer til alle applikationer også med høj energi. Mange andre strømtænger til AC og DC er tilgængelige i det omfattende tilbehørsprogram. CA8436 er fuld IP67 vandtæt og kan forsynes direkte fra målespænding 100 til 1000V, så du er uafhængig af at have en stikkontakt i nærheden.

Med basisfunktioner som strøm, spænding, cos ϕ, effekter osv., kommer du let rundt om helt basale belastningsmålinger. Med avanceret analyse af harmoniske, transienter, startstrømforløb, EN50160, transformer K faktor f.eks. for beregning af derating, ESSAILEC adapter for sikker tilslutning til f.eks. transformerstation i drift (med ESSAILEC tilslutning) er CA8436 et ekstremt stærkt analyse- og fejlfindingsværktøj til alle typer installationer og elektriske problemer. Med stor hukommelse, IEC 61010 KAT IV sikkerhed, IP67 vandtæt kapsling, simpel betjening på intuitivt tastatur og tydelig farvedisplay med alle værdier og kurvevisninger er CA8436 et simpelt og sikkert instrument.

CA8436 leveres klar til brug indbygget i robust og vandtæt kuffert inkl. 4 stk. Ø200mm fleks tænger, prøveledninger, tilbehør, elektronisk manual og dansk analysesoftware.

P.S. Har du ikke brug for en vandtæt model, så husk at se resten af Qualistar serien på http://www.elma.dk.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 7022 1000.