EKTOS åbner nyt udviklingskontor i Maribor, Slovenien 

EKTOS, enførende udbyder af end-to-end elektronikløsninger, er stolt over at kunne annoncere åbningen af sit nye kontor i Maribor, Slovenien. Denne strategiske udvidelse markerer en betydelig milepæl for EKTOS og styrker yderligere virksomhedens udviklings- og designafdeling samt positionerer virksomheden mod fortsat vækst og succes. 

Med beliggenhed i byen Maribor vil det nye kontor fungere som et ekstra knudepunkt for EKTOS’ udviklingsaktiviteter, udnytte regionens rige talentmasse og fremme innovation. Med denne udvidelse understreget EKTOS sit engagement omkring at levere banebrydende løsninger og stærk service til sine kunder over hele verden. 

“Vi er glade  den nye tilstedeværelse i Maribor, Slovenien, som led i vores løbende bestræbelser på at udvide vores udviklingskapacitetet,” siger Oleksandr Liubimov, forretningsdirektør for udviklingsdivisionen i EKTOS.  “Det nye kontor vil give os mulighed for at trække på den brede ekspertise, vi finder i den lokale talentmasse. Dermed kan vi styrke vores evne til at opfyldevores kunders skiftende behov på tværs af brancher.” 

Maribor-kontoret vil fokusere på en bred vifte af udviklingsaktiviteter, herunder: 

  • Elektronisk hardwareudvikling
  • Firmware- og softwareudvikling
  • Printudlægningog prototyping 
  • Produkttest og -validering
  • Projektledelse 

“Vores udvidelse i Maribor understreger vores engagement inden for innovation, ekspertiseudvikling og kundetilfredshed. Mens vi fortsætter med at vokse og udvikle os, forbliver vi fokuserede på at levere fremragende, elektroniske serviceydelser og løsninger  og skabe succes for kunderne på en omkostningseffektiv måde,” tilføjede Niels Martin Jørgensen, direktør i EKTOS Group.

For mere information om EKTOS og dets ydelser, besøg venligst http://www.ektos.net

Om EKTOS

EKTOS er en stærk udbyder af end-to-end elektronikløsninger og tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige sektorer. Med fokus på innovation og omkostningseffektiv kvalitet hjælper EKTOS kunder med at navigere gennem kompleks produktudvikling, test og produktion for at nå i mål på det globale marked. 

Kontakt EKTOS for at få mere at vide om, hvordan det nye kontor i Maribor kan støtte dine projekter.

info@ektos.net +45 70701499