Det er fugten du ikke ser, der betyder noget!

Elma Instruments kan nu løfte sløret for den helt nye multifugtmåler fra Protimeter. Med MMS3 får man et fire-i-et instrument til fugtmåling og søgning. Instrumentet kommer med det nyeste indenfor fugtmålingsteknolog. Den er hurtig og giver et præcist billede både på og under overfladen, og den har en forstærket WME-indgang til eksterne prober. Med super lang batterilevetid og Bluetooth kan MMS kobles op til både iOS og android via smart gratis APP.

Med MMS3 opdages fugten før det er for sent. MMS3 kan foretage destruktive samt non-destruktive målinger og søgninger, kommer med indbygget IR-termometer og dugpunktberegning. Med det store tilbehørskatalog, med mange tilbehørsprober, der er isoleret og i forskellige længder er det nemmere at få resultater i den dybde der ønskes. Der kan optages og eksporteres data fra mobilen, og derved hjælper instrumentet med dokumentationen i en travl hverdag. Derudover kan man udføre selvkontrol på instrumentet, så man kan se, at instrumentet virker efter hensigten før man går i gang med opgaven.

MMS3 er en god løsning uanset hvilken opgave man står over for og man har mulighed for at vælge imellem flere sæt afhængig af behovet. Fordi MMS3 fås i flere sæt, kan man fx vælge den helt store model med udstyr til betonmåling, hvor det hele kommer samlet i en kuffert, eller instrumentet i en blød taske med basis udstyr med alt tilbehør til måling i blandt andet træ og betongulve. Der er et utal af muligheder for at udvide sættet i takt med behovet ændres.

Protimeter har mere end 70 års erfaring med instrumenter, der måler og detekterer fugt. Såvel instrumenter som tilbehør er innovativt og har en høj ydeevne. Derfor er Protimeters MMS det oplagte valg til at dokumentere om der er fugt i fx hjemmet, efter en vandskade, ved inspektioner eller ved kontrol af bygninger.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.