Nordcad Systems A/S

CDNLive EMEA 2016, 2-4. maj

Hvert år samles et stort antal Cadence teknologiforbrugere, udviklere og eksperter fra branchen til CDNLive konference. I år afholdes konferencen i München d. 2-4. maj. Konferencen giver anledning til netværk, udveksling af succeshistorier med kritisk design og spørgsmål vedr. verifikation, samt at dele erfaringer med (og opdage) nye teknikker til at lave avancerede designs.

CDN_live_2016

Det sker på CDNLive 2016

Artikler: Du får adgang til adskillige brugerforfattede artikler og journaler, som omhandler alle aspekter af design og IP skabelse, integration og verificering. Se hvordan andre benytter Cadence teknologier og teknikker til at realisere designs på en effektiv og profitabel måde.
Techtorials: Du får mulighed for at deltage i en række interaktive techtorials, hvor du får et mere dybdegående indblik i specifikke Cadence produkter, nye løsninger, og funktionsforbedringer.
Hovedtalere: Deltag i foredrag med nogle af branchens ledere med indflydelse på den globale elektronikindustri. Her vil blive diskuteret trends og delt tanker om de mest presserende design udfordringer.
Designer Expo: Lær mere om hele nærmiljøet af samarbejdspartnere, der er til rådighed for at støtte din udviklingsstrategi. Cadence og samarbejdspartnere vil fremvise de seneste resultater af en fælles indsats. Oplev nye produkter og tjenester fra mange udstillere på konferencen.
Netværksmuligheder: Kast dig ud i teknologiske diskussioner med kollegaer og hold forbindelsen efter konferencen for eventuelle samarbejder eller sparringsmuligheder.
Academic Track: CDNLive EMEA er vært for et forum for undervisningsinstitutioner, hvor disse har mulighed for at præsentere deres arbejde inden for uddannelse og forskning overfor kollegaer og øvrige deltagere i branchen.

 

Yderligere information samt tilmelding til konferencen

 

Du kan også kontakte Nordcad på tlf. 96315690 for yderligere information, samt hvilke andre danske virksomheder der deltager.