Farnell element14

SlimSeal-miniaturestik fra TE Connectivity

Slimseal Connector - TE Connectivity

TE Connectivity (TE), som er verdens førende producent af sensorkabler og -stik, har lanceret en serie af kompakte, vandtætte SlimSeal-stik.

SlimSeal er et forseglet ledning-til-ledning-stik. Takket være deres IP67-kapslingsklasse er disse stik støvtætte og vandtætte ned til en dybde på 1 meter, hvilket gør dem velegnede til anvendelser med høj luftfugtighed, f.eks. udendørs belysning.

SlimSeal-miniaturestik fra TE har en fjederlås, der giver det korrekte tryk og en stabil ledningstilslutning. SlimSeal-stikkenes kompakte design sikrer samtidig maksimal pladsbesparelse, og de formonterede forseglinger reducerer monteringstiden.

Stikkene fås i 2- eller 3-benede udgaver i fire forskellige farver (sort, rød, hvid og grå), hvilket letter identifikationen ved montering.

Afhængigt af udgaven kan stikkene i SlimSeal-serien forbinde ledninger med en diameter på op til 0,75 mm<1>2</1> (maks. strøm strømstyrke på 5 A) eller 0,52-0,33 mm<1>2</1> (maks. strømstyrke på 3,5 A). Den nominelle spænding er i alle tilfælde maks. 400 V AC.

Husene er fremstillet af polyamid i brændbarhedsklasse UL 94, hvilket sikrer et driftstemperaturområde fra -40 °C til 105 °C.

Se et sæt TE Connectivity-stik blive pakket ud:

Mere info: https://www.dk.farnell.com/tecamp18