Nordcad Systems A/S

PCB design fra A-Z

Sidder du med et værktøj, som ikke lever 100% op til dine forventninger, så tilbyder Nordcad hurtig indbytning af dit nuværende værktøj til en komplet OrCAD løsning, der varetager hele processen fra diagramtegning og signal integritet til det færdige print.

Mange benytter sig af værktøjer til diagramtegning og PCB design, som kun rækker en del af vejen mod et komplet resultat. Det ses ofte af andre værktøjer har begrænsninger, og når behovet vokser for at designe større diagrammer, kan værktøjerne ikke længere følge med.

OrCAD_PCB_Designer_PB_CUT

Fra diagramtegning til produktionsklart printlayout

OrCAD PCB Designer Standard er en komplet løsning, som tillader designeren at komme fra A-Z uden problemer – og vigtigst: uden begrænsninger. PCB Designer understøtter udviklingen hele vejen fra design af PCB’et til et produktionsklart printlayout.

Spar tid ved brug af constraints

OrCAD/Allegro værktøjer tillader brugeren at opbygge constraints (regler), som anvendes ved routning af printet. Ved at bruge constraints, nedsættes antallet af prototyper, hvilket sparer megen tid – og derved penge – i udviklingsfasen.

Det er altså muligt at vokse fra den mindste til den største løsning uden at skifte teknologi og platform.

Kontakt Nordcad for en indbytningspris, og hør mere om fordelene ved OrCAD PCB Designer Standard.