Hans Buch A/S

Ny video fortæller historien om Hans Buch anno 2019

 

Hans Buch opkøbte pr. 1. januar 2019 pneumatik- og procesdelen af Fritz Schur Teknik.  Hydraulik fortsatte hos Fritz Schur Teknik.

Opkøbet betød, at produktporteføljen blev bredere, ligesom kompetencerne også gjorde det. Tilføjelsen af nye forretningsområder har gjort, at Hans Buch i dag har fået en endnu dybere forståelse for vores kunders applikation og i dag, i langt flere tilfælde, er i stand til at hjælpe med applikationer ved f.eks. at tilbyde skræddersyede løsninger. Vi udvikler desuden løbende langt flere nye serviceløsninger, der supplerer de produkter, vi allerede i dag har i vores sortiment. Dermed kan vi påtage os en større del af ansvaret for at dække vores kunders behov med produkter, der hele tiden er i drift, og vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

Allerede før opkøbet  havde vi stor erfaring med at levere kundetilpassede systemer og serviceløsninger, og netop disse to områder kommer fremadrettet til at spille en større rolle i Hans Buch. Årsagen til dette er, at vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder om at reducere antallet af leverandører. De ønsker at kunne fokusere mere på deres kerneforretning og mindre på forskellige interne processer, som de med fordel kan outsource. Det er mere værdiskabende for langt de fleste af dem.

Den nye historie om Hans Buch er nu små ti måneder gammel og vi har det sidste stykke tid arbejdet på en ny film, som i endnu højere grad, skal formidle hvordan vi egentlig arbejder med kunder, produkter og leverandører.

Skal vi hjælp dig med at gøre det smartere? Læs mere her