Messe El & Teknik 2024 Comemso Mini Charger – Hurtigtest af hurtigladere

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments Comemso som er tysk ingeniørkunst, når det er bedst. Fra hovedkontoret i Stuttgart har Comemso siden 2009 udviklet, designet og produceret battericellesimulatorer til test af elektriske køretøjers batterisystemer og udstyr til test opladningssystemer. Takket være produkternes unikke egenskaber og høje kvalitet benyttes Comemsos produkter af førende elbilfabrikanter og energiselskaber.

Med Mini Charger Tester afprøves opladningsstationens funktionalitet og udførlig rapport genereres. Mini Charger Tester simulerer køretøjssignaler, kommunikationsprotokoller og belastningskredsløb, hvilket muliggør test af ladestation uden reelle elektriske køretøjer. Testprocessen kan endda automatiseres for at spare tid og forbedre effektiviteten.

Comemso Mini Charger Tester er et kraftfuldt testinstrument med komplekse funktioner, men enkel og intuitiv betjening. Valg af test foregår på touchskærmen, og resultatet vises efterfølgende klart og tydeligt, og kan efterfølgende trækkes ud som pdf. Mini Charger Tester er udviklet til commissionering, service og vedligehold, og designet til at have med rundt og blive brugt i marken (eller på tankstationen hvor laderen står), og er således ikke større end en kabinekuffert.

Ved at anvende Comemso Mini Charger Tester sikrer man, at EVSE-infrastrukturen fungerer korrekt, er uden defekter og sikkerhedsmæssigt i orden, og sikrer hurtig opladning samt nøjagtig fakturering for ejer/udbyder såvel som kunder.

Mini Charger Tester fås i flere varianter og er kompatibel med DC-CCS, CHAdeMO, AC-ladere.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.