Power 88 ApS lancerer ny produktlinje af frekvensomformere fra Mean Well

Med VFD-serien går MEAN WELL nu ind på et nyt produktområde i form af frekvensomformere. Produkterne som forhandles af Power 88, består i første omgang af 8 frekvensomformere fra 150W-750W som alle kræver ekstern kontrol. Senere introduceres også kontrolenheder til disse. De otte modeller dækker både DC- og AC-indgangsspændinger, samt to typer printkort og lukkede halvstøbte typer.  Enhederne leveres med indbygget PFC (kun for AC/DC-modeller) og input for standard kontrol- og sensorsignaler, hvilket muliggør motorhastighed, bremseindstillinger og programmering med et eksternt kontrolkort.
VFD-serien er bygget til børsteløse DC-motorer (BLDC) der sammenlignet med traditionelle induktionsmotorer giver fordele såsom høj effektivitet, lille størrelse, lav vægt, lang levetid, støjsvag drift og nem kontrol. Ved at udnytte fordelene ved variabel frekvensstyring bliver de hurtigt den optimale løsning til at opnå effektive energibesparelser ved at erstatte traditionelle motorer.
Hele VFD-serien er baseret på et blæserløst design, der sikrer støjfri drift. Effektiviteten er oppe på 93 % og kan levere peak-strømme op til 200 %. De kommer med indbyggede beskyttelsesfunktioner, der overholder internationale sikkerhedsstandarder såsom IEC/EN61800-5-1 og elektromagnetisk kompatibilitetsstandarder IEC/EN61800-3. Serien er bygget til produkter der anvender børsteløse DC (BLDC) motorer, inklusive dem, der anvendes i applikationer som ventilatorer og AC-systemer, røgudsugningsudstyr, vandpumper, robotter, elværktøj, automatiske døre, mekanisk udstyr, transportører, medicinsk udstyr, fitnessudstyr mv.

For yderligere info kontakt Power 88 ApS på 66808088 eller http://www.power88.dk