MC1407-ATECC608A

Beskyt IP og udrul sikre forbunde systemer med Microchips nye CryptoAuthentication™ enhed og Security Design Partner Program

Nøglepunkter:
• Sikkerhedselementet ATECC608A og det nye Security Design Partner Program leverer de dele og partnerne der skal bruges for at designe sikre løsninger
• Program partnere inkluder Amazon Web Services og Google Cloud Platform
• Tredjeparts ekspertise understøtter udvikling til Internet of Things (IoT) og autentikering
• ATECC608A hardware baseret sikkerhed inkluderer klassens bedste nøglegenerering
• Muliggør lettere vej til en komplet system FIPS certificering

Microchip annoncerer ATECC608A CryptoAuthentication™ komponenten, et sikkert element der gør det muligt for udviklere at tilføje hardware baseret sikkerhed til deres designs, og et Security Design Partner Program der forbinder udviklere med tredjeparter der kan forbedre og forkorte udviklingstiden for sikre designs. Kombinationen af gennemprøvede hardware sikkerhedsløsninger, og et hidtil uset partnerskabsniveau, hjælper med at beskytte mod utallige sikkerhedstrusler, lige fra cyber angreb til forfalskning af produkter. Disse trusler påvirker alle industrier, er udbredte og kan resultere i betragtelige tab til genoprettelse, manglende omsætning og måske vigtigst af alt, brand værdi. Det er kritisk at implementere robust sikkerhed i nye og eksisterende designs for at beskytte intellektuel ejendom (IP) og muliggøre sikker autentikering af forbundne enheder.

Fundamentet for sikret kommunikation er evnen til at skabe, beskytte og autentikere en enheds unikke og betroede identitet. Ved at holde enhedens private nøgler isoleret fra systemet i et sikkert område, samt dens markedsførende kryptografiske metoder, leverer ATECC608A et højt sikkerhedsniveau, der kan bruges i næsten alle typer designs. ATECC608A primære funktioner inkluderer:

• Bedste nøglegeneration i dens klasse: Den Federal Information Processing Standard (FIPS) efterlevende Random Number Generator (RNG) genererer unikke nøgler der efterlever de nyeste krav fra National Institute of Standards and Technology (NIST), og leverer en lettere vej til FIPS certificering af hele systemet.
• Boot validerings egenskaber for små systemer: Nye kommandoer faciliterer signaturvalidering og håndterer behandling af host mikrokontroller (MCU) firmware for systemer med små MCU’er, såsom en ARM® Cortex®-M0+, samt for mere robuste indlejrede systemer.• Trusted autentikering af LoRa noder: AES-128 motoren muliggør også sikkerhedsudrulninger for LoRa infrastrukturer ved at muliggøre autentikering af trustede noder i et netværk.
• Hurtig kryptografisk behandling: Den integrerede hardware baserede Elliptical Curve Cryptography (ECC) algoritme skaber mindre nøgler og etablerer hurtigere en certifikatbaseret tillidsrod, der er mere sikker end andre implementationsmetoder, der anvender legacy metoder.
• Tamper sikrede beskyttelser: Anti-tampering teknikker beskytter nøgler mod fysiske angreb og forsøg på indbrud efter udrulning. Disse teknikker gør det muligt for systemet af bevare en sikker og trusted identitet.
• Trusted provisionering under produktion: Firmaer kan anvende Microchips sikrede produktionsfaciliteter til sikker provisionering af deres nøgler og certifikater, hvorved risikoen for eksponering under produktion elimineres.

Foruden at levere hardware sikkerhedsløsninger har kunder adgang til Microchips Security Design Partner Program. Herunder leverer markedsførende selskaber, såsom Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform, komplementerende skydrevne sikkerhedsmodeller og infrastruktur.

Andre partnere er velbevandrede i implementation af Microchips sikkerhedskomponenter og -biblioteker. Om udviklere ønsker at sikre en Internet of Things (IoT) applikation eller tilføje autentikeringsegenskaber til forbrugsstoffer som patroner eller tilbehør, kan Security Design Partnernes ekspertise reducere både udviklingsomkostninger og -tid.

For hurtig prototypning af sikre løsninger kan udviklere anvende det nye CryptoAuth Xplained Pro evaluerings- og udviklingskit samt ATCryptoAuth-XPRO-B tilføjelseskortet, der er prissat til $10 og er kompatibelt med et hvilket som helst Microchip Xplained eller XplainedPro evalueringskort.

Yderligere information kan findes på Microchips hjemmeside på:
http://www.microchip.com/design-centers/security-ics/cryptoauthentication/overview

****Slut****

Understøttende billeder leveres
For yderligere information, kontakt da venligst:

Microchip Nordic Tel: + 45 44 50 28 28
Fax: + 45 44 85 28 29
Avnet Silica Tel: + 45 43 43 20 20
Fax: + 45 43 22 80 11
EBV Elektronik Tel: + 47 22 67 17 80
Fax: + 47 22 67 17 89
Farnell In One Tel: + 44 11 32 790 101
Fax: + 44 11 32 633 404
Future Electronics Tel: + 45 76 40 87 64
Fax: + 45 76 40 87 65
Microchip Technology Tel: + 44 118 921 5849
David Wright Fax: + 44 118 921 5835
Napier Partnership Tel: + 44 1243 531123
Suzy Kenyon Fax: + 44 1243 779070

MC1407dk

Bemærk: Microchip navnet og logo samt Microchip logoet er registrerede varemærker for Microchip Technology Incorporated i USA og andre lande. ARM og Cortex er registrerede varemærker for ARM Limited i EU og andre lande. Alle andre heri nævnte varemærker er deres respektive selskabers ejendom.