hi Tech and Industry Scandinavia

Mazak udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia

Verdens største producent af avancerede CNC-styrede værktøjsmaskiner, Yamazaki Mazak, udstiller på hi-messen 5.-7. oktober 2021 i MCH Messecenter Herning.

Det er svært at sige CNC-værktøjsmaskiner uden at tænke Mazak, og nu kan besøgende på hi-messen opleve storproducentens velkendte værktøjsmaskiner helt tæt på, når Yamazaki Mazak Danmark A/S for første gang udstiller på hi Tech & Industry Scandinavia 5.-7. oktober 2021.

– Vi har i lang tid haft stor interesse i hi-messen, og i kombination med, at vi nu oplever en stigende investeringslyst på det danske marked, er det oplagt at blive en del af messen, som er en enorm attraktiv platform inden for et bredt branchefelt. Desuden ser vi frem til at komme ud og møde branchen i øjenhøjde og netværke med både nye og eksisterende kunder, fortæller Lars Lynge, administrerende direktør, Yamazaki Mazak Danmark A/S.

Hos teamet bag hi-messen glæder man sig over at kunne udvide feltet af udstillere inden for værktøjsmaskiner:

– Vi arbejder hele tiden på at skabe god synergi mellem de forskellige sektorer på hi-messen, så både udstillere og besøgende kan få mest muligt ud af deres deltagelse, og derfor er vi stolte over, at vi har fået Mazak med ombord til at styrke den voksende sektor af værktøjsmaskiner i hal C, siger Mona Jakobsen, projektchef for hi-messen.

Hun bakkes op af Ole Krabbe, bestyrelsesmedlem i BITVA, medlem af messekomitéen og koncerndirektør hos AVN Gruppen, som ser frem til at byde en stærk spiller velkommen på hi-messen:

– I BITVA er det vores mål, at hal C på hi-messen skal være samlingspunktet for maskiner, værktøj og produktionsudstyr inden for industriel bearbejdning. Derfor glæder det mig naturligvis meget, at en stor aktør som Mazak vælger at blive en del af udstillingen. Deres tilstedeværelse er med til at styrke hallen til gavn for den samlede branche, forklarer Ole Krabbe og tilføjer, at han selv ser frem til at blive del af hallen med AVN Gruppen:

– Hal C kan noget helt specielt. Det erfarede vi i 2019, og derfor har vi i år valgt at fordoble vores udstillingsareal. Nu hvor vi har siddet indespærret bag en skærm i over et år, så mener jeg, at den fysiske messe er vigtigere end nogensinde før, og derfor ser jeg umådeligt meget frem til hi 2021, slutter Ole Krabbe.

hi Tech & Industry Scandinavia finder sted 5.-7. oktober 2021 i MCH Messecenter Herning. Læs mere på http://www.hi-industri.dk.

Om Yamazaki Mazak
Yamazaki Mazak, der er grundlagt i 1919, er en familieejet koncern med globalt 11 fabrikker, 7.860 ansatte og 72 teknologicentre på verdensplan. Koncernen producerer flere end 260 forskellige CNC-styrede værktøjsmaskiner; herunder drejebænke, bearbejdningscentre, multitaskingmaskiner, lasere og automation.

Den danske afdeling af Mazak er beliggende i Ringsted, hvorfra virksomheden yder service og support til kunder i hele landet. Til december 2021 bliver det nye teknologicenter i Middelfart taget i brug, hvor man efterfølgende ser frem til at fremvise Mazak-maskinerne, undervise kunder og skoler samt i det hele taget lave events. I Belgien, Lueven, er det europæiske reservedelslager beliggende, og derfor kan Mazak Danmark levere reservedele til hele landet inden for 24 timer i 97 % af tilfældene.

Kontaktinformation
Mona Jakobsen
Projektchef, MCH
Telefon: +45 23 21 60 86
E-mail: mj@mch.dk