Industriel I/O monitorering- og kontrolmoduler fra Ethernet I/O eksperten ControlByWeb®

DANBIT A/S anbefaler I/O moduler fra ControlByWeb®. Udviklet og produceret i USA siden 1999
ControlByWeb® er f
ørende teknologisk indenfor Ethernet relæer, dataopsamling, fjernstyring og overvågning.

Udvælg og sammensæt de ControlByWeb® moduler som har det antal ind- og udgange der skal til, for at kunne overvåge og kontrollere processen over Ethernet og Internet. Ingen ekstern software – komplet softwarepakke ligger i modulerne.

ControlByWeb® I/O-controllere og Ethernet I/O-moduler er designet til at være ekstremt pålidelige til Web-kontrol og overvågning af elektriske enheder. Produktprogrammet fra ControlByWeb® inkluderer I/O-moduler fra WebRelay™ – et Web-styret relæ med et digital input, til et antal top-of-the-line moduler udviklet til industriel automatisering, dataindsamling, logning, overvågning og styring.

ControlByWeb® serien af moduler har forskellige ind- og udgange, så som relæer, digitale indgange, analoge indgange og analoge udgange, 1-Wire bus til temperatur- og luftfugtighedsmålere og RS485 bus. De fleste af ControlByWeb® I/O-produkter understøtter e-mail-meddelelser, niveau-alarmer, funktions-planlægning, logning, BASIC-script til design af specifikke funktioner, kommunikation med en række forskellige protokoller, det kan være MODBUS RTU, SMNP, SMTP og mere.

Alle ControlByWeb® moduler har indbyggede Web-server og kan opsættes, overvåges og styres ved hjælp af en Web-browser. Modulerne kan overvåges og styres ved hjælp af brugerdefinerede computer-applikationer samt deres CBW Mobil APP til alle smartphones og tablets.

ControlByWeb® har lavet mange anvendelseseksempler og deres brugervejledning er velskrevet og udførlig.

Gå ind på DANBIT´s hjemmeside, her finder du ControlByWeb® modulerne og applikationseksempler.
https://www.danbit.dk/da/1398-controlbyweb-io-moduler

Kontakt DANBIT´s salgsafdeling for råd og vejledning: Tlf.: 56 66 20 20 eller salg@danbit.dk

DANBIT A/S
Værkstedsvej 39-41
4600 Køge