DUPS Serien, DIN Skinne med DC-UPS kontroller

DUPS serien er DIN skinne moduler, fra MEAN WELL, der føres i 20A og 40A. Power Technic forhandler begge moduler. Både DUPS20 og DUPS40 har en DC-UPS kontroller, der kan parallel forbindes til DC BUS. Der er komplet diagnostik og monotoring til DC BUS OK og batteri modulerne er forbundet med en strømforsyning og et ekstern batteri, som understøtter backup funktionerne.

Når AC nettet fejler eller bliver afbrudt vil belastningen automatisk omgående blive forbundet med batteriet for at undgå afbrydelser og for at sikre en kontinuerlig drift af hele systemet. Dette er dog afhængig af batteri kapaciteten.

Hovedfunktionerne af DUPS serien inkluderer fast installation, kompakt størrelse 40mm bred modtagelig 24V batteri pakke og tillader forskellig bly-syre 4AH-135AH batteri kapaciteter, 2A batteri opladerstrøm, lav strøm frakobling for batteri beskyttelse ect.

DUPS serien, der har 3 års garanti, er monteret i et blæserløst design som klarer sig ved almindelig konvektions køling. DUPS20 og DUPS40 er beskyttet mod omvendt batteri polaritet, kortslutning, batteriafladning, og overopladning.

DUPS serien kan bruges i Industrielle kontrolsystemer, data centre, sikkerhedssystemer, nødbelysning, trådløs kommunikation UPS og centrale monitoring systemer ect.

Kontakt Power Technic 70 208 210 for mere information.