Beskyt netværk i køretøjer mod hackere med markedets første udviklingskit til sikkerhed i køretøjer

August 2018

MC1428dk

Beskyt netværk i køretøjer mod hackere med markedets første udviklingskit til sikkerhed i køretøjer

Nøglepunkter:
• Udviklingskit giver OEM’er og Tier 1 kunder værktøjer til at sikre eksisterende netværk i køretøjer
• Eneste sikkerhedsspecifikke værktøj til køretøjer på markedet
• Værktøjet kan bruges med en hvilken som helst ECU, arkitektur, konfiguration eller bus

Microchip Technology Inc. annoncerede det nye CryptoAutomotive™ In-Vehicle Network (IVN) TrustAnchor/Border Security Device (TA/BSD) udviklingskit. Dette værktøj giver OEM’er og Tier 1 leverandører mulighed for at introducere sikkerhed i en prioriteret rækkefølge på de netværksforbundne systemer, med det højeste sikkerhedsniveau og uden at det forstyrrer andre steder.

CryptoAutomotive TA/BSD udviklingskittet er det eneste sikkerhedsspecifikke værktøj til køretøjer på markedet, det emulerer en sikker node i et netværk og giver systemudviklere et intuitivt udgangspunkt til implementering af sikkerhed. Værktøjet er udviklet med fleksibilitet i tanke, og tilgodeser hver OEM’s implementation, idet det tillader producenter at konfigurere noden til at efterleve forskellige specifikationer og standarder. Værktøjet demonstrerer sikker nøglelagring, Electronic Control Unit (ECU) autentificering, hardware baseret kryptoacceleratorer og andre kryptografiske elementer. Brugt sammen med en mikrokontroller giver den udviklere mulighed for at implementere funktioner som sikker opstart og Controller Area Network (CAN) beskedsautentificering, herunder konvertering af CAN 2.0 beskeder til CAN Flexible Data rate (CAN-FD) med vedhæftede Message Authentication Codes (MAC) når det er relevant.

Microchip leverer en omfattende tilgang til sikkerhed i køretøjer. Med ledsager metoden giver TA/BSD emuleringskittet OEM’er mulighed for fortsat at bruge deres eksisterende mikrokontrollere (MCU’er) og, vigtigst af alt, eksisterende MCU firmware certificeret til påkrævede sikkerhedsstandarder, ved senere at tilføje ledsager kredsen som kittet emulerer. Disse ledsager kredse vil blive leveret forprogrammeret til kunden og inkluderer indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, der leverer ægte hardwarebaseret nøglebeskyttelse. Denne tilgang kan give betragtelige kost og udviklingsbesparelser i forhold til at skulle designe systemet forfra med en avanceret sikker MCU. Dette kan medføre betragtelig omstrukturering af MCU firmware for at implementere sikre zoner med hardware og software domæner.

Værktøjet kan bruges med en hvilken som helst ECU, arkitektur, konfiguration eller bus, så der kan implementeres sikkerhed i eksisterende systemer uden større redesign. Løsningen med en ledsager kreds kræver minimale MCU kodeopdateringer og har dermed minimal eller ingen indvirkning på eksisterende funktionelle sikkerhedsvurderinger af host MCU. Denne tilgang fjerner også kravet om intern sikkerhedsekspertise. Værktøjet leverer et online grafisk brugerinterface (GUI) med prekonfigurerede indstillinger for der forenkler og letter implementationen.

Store fremskridt indenfor AI, hastigt stigende automatiseringsniveauer og selvkørende biler indenfor rækkevidde, gør sikring af køretøjers netværk til en klar og presserende nødvendighed, hvilket også er bredt anerkendt på markedet. Den fleksible tilgang med ledsagekomponent som Microships udviklingskit til køretøjer bygger på, giver OEM’er og Tier 1 leverandører de værktøjer de har behov for til med det samme at implementere sikkerhedsforanstaltninger i eksisterende netværk.

CryptoAutomotive Security ICs TA/BSD udviklingskittet (DM320112) fås for $250,00 fra Microchips altdækkende servicekanal microchipDIRECT. Yderligere information fås ved at kontakte en Microchip salgsrepræsentant eller ved at besøge Microchips hjemmeside på http://www.microchip.com/cryptoautomotive.

****Slut****

Understøttende billeder leveres
For yderligere information, kontakt da venligst:

Microchip Nordic Tel: + 45 44 50 28 28
Fax: + 45 44 85 28 29
Avnet Silica Tel: + 45 43 43 20 20
Fax: + 45 43 22 80 11
EBV Elektronik Tel: + 47 22 67 17 80
Fax: + 47 22 67 17 89
Farnell In One Tel: + 44 11 32 790 101
Fax: + 44 11 32 633 404
Future Electronics Tel: + 45 76 40 87 64
Fax: + 45 76 40 87 65
Microchip Technology Tel: + 44 118 921 5849
David Wright Fax: + 44 118 921 5835
Napier Partnership Tel: + 44 1243 531123
Suzy Kenyon Fax: + 44 1243 779070
http://www.napierb2b.com

MC1428dk

Bemærk: Microchip navn og logo, Microchip logoet, AVR og tinyAVR er registrerede varemærker for Microchip Technology Incorporated i USA og andre lande. Alle andre heri nævnte varemærker er deres respektive selskabers ejendom.