Nordcad Systems A/S

Automatiseret review af Intel baserede design med OrCAD Capture

Intel_OrCAD_Banner

Cadence har i samarbejde med Intel gjort det muligt at udveksle design data i Intel Schematic Connectivity Format (ISCF) direkte fra OrCAD Capture. Formålet er at automatisere design review af Intel-baserede design og dermed skabe en mere simpel og effektiv samarbejdsproces.

Virksomheder, som efterspørger gennemgang hos Intels design review team, får nu mulighed for at udveksle data i et Intel-godkendt format, som optimerer processen.

En Intel Solutions arkitekt udtaler: “Vi får over 300 diagrammer årligt til gennemgang. Over 2/3 af de diagrammer er i OrCAD Capture CIS format. Denne eksport mulighed fra Cadence vil være enden på de menneskelige fejl, der er forbundet med manuelt arbejde. Det vil i høj grad forbedre Intel ingeniørernes produktivitet.”

Samtidig vil designere at IoT og mobile applikationer på et vilkårligt tidspunkt i design processen få deres designs reviewet i forhold til et specifikt sæt af guidelines. Dermed kan evt. problemer adresseres tidligt og give en hurtigere time-to-market.

Den direkte eksport af ISCF data fra OrCAD Capture resulterer i en hurtigere design gennemgang, reduceret TTM, mindre risici og omkostninger.

Nordcad Systems A/S roser det nye format

Sidder du i en virksomhed, der planlægger at designe med Intel Inside, så kontakt os gerne, og hør hvordan OrCAD Capture nu kan hjælpe med at forbedre produktivitet, samt reducere menneskelige fejl, TTM og omkostninger – alt sammen som resultat af at Capture nu er ISCF-klar.

Hos Nordcad er vi spændte på at se det nye format gå i luften, og glæder os over de fordele, som kunderne kan høste af det.

Du kan læse mere om Intel Schematic Connectivity Format på OrCADs hjemmeside.