Større effektivitet vha. automatiseret kabelopmærkning

I brancher, hvor der arbejdes med store mængder af kabler, og det er nødvendigt at spore og opmærke kabler, kan produktionens effektivitet øges vha. Brady Corporations komplette og automatiserede løsninger til kabelopmærkning.

10 sekunder hurtigere pr. kabel

Ledningsmærker og labels til omvikling kan påsættes op til 10 sekunder hurtigere med Bradys automatiserede løsninger til kabelopmærkning. Med Wraptor A6500 kan man udskrive en label og vikle den omkring et kabel på 5 sekunder, hvilket sparer tid under kabelproduktionen, når man skal opfylde krav til sporbarhed og opmærkning. Hvis du opmærker kabler med ledningsmærker, kan Brady tilbyde BSP45 Automated Sleeve Applicator, som kan bruges til at tage ledningsmærkerne af deres liner og sætte dem på et kabel, når man aktiverer en fodpedal. Ledningsmærkerne kan udskrives ekstremt nøjagtigt og præcist vha. BradyPrinter i7100 eller BBP72 Sleeve Printer, som kan udskrive på begge sider af ledningsmærkerne samtidig.

Fantastisk driftsikkerhed

Der fås særlige labels til omvikling samt ledningsmærker, så man kan opnå maksimal driftsikkerhed, når man bruger Bradys løsninger til automatiseret opmærkning. Selve labelerne og ledningsmærkerne er fremstillet i høj kvalitet og kan modstå barske industrielle miljøer. De selvlaminerende B-427-vinyllabels er modstandsdygtige over for slid, brændstoffer, olie og udendørs forhold og fås i et bredt udvalg af farver, og B-499-nylonvævlabelerne til omvikling er desuden modstandsdygtige over for snavs, varme, kulde og kemikalier. Begge disse labels fungerer problemfrit med Wraptor A6500. Til BSP45 Sleeve Applicator anbefaler Brady sine B-342-, B-7646- og B-7641-ledningsmærker, hvis egenskaber omfatter modstandsdygtighed over for diesel eller halogenfrit design og lav røgproduktion. Alle materialer til opmærkning er blevet testede vha. ASTM-standardtestmetoderne for at sikre optimal holdbarhed. Der fås ark med tekniske data på Bradys websted.

Enestående support

Der fås brugervenlig support til design af labels og ledningsmærker via Brady Workstation-appsene, som fås i en gratis 30-dages prøveversion. Du skal blot vælge de apps, du har brug for, når du har prøvet dem. Funktionerne omfatter tilføjelse af tekst, symboler, serialisering, stregkoder og meget mere. Brady tilbyder også fantastisk teknisk support i form af serviceaftaler, der kan tilpasses, og som kan omfatte installation på stedet og opsætning af løsningerne, forebyggende vedligeholdelse, oplæring og hurtig respons oven i en 1-års standardgaranti.

Beregn dit investeringsafkast