Hurtig opmærkning af små mængder af produkter

Det kan godt være ret tidskrævende at finde en lille mængde labels til industriel brug til opmærkning af små mængder af produkter eller komponenter. Med BBP37-labelprinteren med flere farver og udskæringsfunktion tilbyder Brady Corporation en løsning, som gør brugerne i stand til at designe, udskrive og udskære små mængder af driftsikre produktlabels i deres egen virksomhed og i mange forskellige former, størrelser og farver.

Brugerdefinerede produktlabels efter behov
Med en BBP37-labelprinter med flere farver og udskæringsfunktion på stedet kan man nemt udskrive og udskære små mængder af opmærkningslabels til industriel brug, når der er brug for dem. BBP37-printeren giver udskrivning i flere farver med termisk overførsel og X/Y-udskæring, så der er mange muligheder for at tilpasse labelerne i form af forskellige former, størrelser og farver, som kan bruges til at opmærke mange forskellige produkter alt efter behov.

Enestående driftsikkerhed
BBP37-printeren er kompatibel med Bradys driftsikre labels af polyester og polyimid, som kan modstå
ekstreme temperaturer på op til 300 °C, barske kemikalier og opløsningsmidler, slitage og udendørs miljøer. Disse labels, som tilbydes med avancerede klæbemidler, sidder fast og forbliver læsbare under de allermest krævende produktionsprocesser. Specifikationerne for hvert af de labels, der kan udskrives med BBP37-printeren, findes på Bradys ark med tekniske data.

Nemt design af labels
Det er nemt at designe komplicerede labels til produktopmærkning med appen Brugerdefineret designer fra Brady Workstation. Du vælger formen, størrelsen og farven og tilføjer tekst, stregkoder eller data fra ERP-systemer inden udskrivning af labeldesignene på BBP37-printeren. Brady Workstation inkluderer en gratis grundlæggende programpakke til labeldesign og 30-dages gratis prøveversioner, så brugerne kan afprøve de mere avancerede apps til labeldesign, inden de opgraderer.

Se BBP37-printeren i aktion!